Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da će za ručak biti grašak sa pilećim batacima.

Mirki ću posebno da spremim buraniju, ako hoće da dođe, ipak to
nije neki high class ručak, ali voli me, pristaće :lol: :lol:

Miiiiiiiirrrrrkaaaaaaaaaaaaaaa !
Batali knjigu, ko je još od knjige 'leba video? Da ne spremaš doktorat? :lol:

Mislim da će za ručak biti grašak sa pilećim batacima.

Mirki ću posebno da spremim buraniju, ako hoće da dođe, ipak to
nije neki high class ručak, ali voli me, pristaće :lol: :lol:

Miiiiiiiirrrrrkaaaaaaaaaaaaaaa !
Batali knjigu, ko je još od knjige 'leba video? Da ne spremaš doktorat? :lol:

Sta ti ucis?? :D

Dolazim na cufte

Ako ako buranija je zdrava i dobra za mozdane vijuge .
Tako kaze moja svekrva.
Kod nje je inace sve zdravo.
I sve je za nesto dobro .
Cak i pivo.
Njega ne pije jer ga voli , neeeeee, njega pije jer je zdravo za oci :cool:

Sok od šljiva , u narodu poznat kao šljivovica kod nje je dobar za viruse , a istu stvar govori i moj cale . :sad2:

Imala bi ja još sto sta da kazem na tu temu al pojma nemam sto sam to počela. :rumenko:

Nego....Torente dodji nemam nista protiv, taman neko treba psa da mi proseta , mene nesto mrzi.

Spremala sveki ribu u rerni i brokoli, ruuke joj se pozlatile. Ja sam tek nedavno otkrila da je ta riba koju jedemo svake nedelje, a koju oni zovu tsipoura, ustvari orada :eek: Ja mislila da je to neka tamo skupa riba, al ovde se prodaje na pijaci i najcesce se jede, i nije nesto posebno skupa.
Sta ucis, Mirka?

Spremala sveki ribu u rerni i brokoli, ruuke joj se pozlatile. Ja sam tek nedavno otkrila da je ta riba koju jedemo svake nedelje, a koju oni zovu tsipoura, ustvari orada :eek: Ja mislila da je to neka tamo skupa riba, al ovde se prodaje na pijaci i najcesce se jede, i nije nesto posebno skupa.
Sta ucis, Mirka?

Molim te, iskuckaj kako spremas ribu, ako nas vec ne zoves na klopu;);)

odakle rastan u sred srbije???to odes u crnu goru i umesto trave raste rastan:) salim se...moja baab je crnogorka pa tako znam za rastan al nisam to vidjala kod nas i cini mi se da nije vrsta kupusa vise lici na zelje i blitvu,vise na zelje al je jako zdravo!

Ja skuvala pirinač u prahu od čorbe od pečuraka iz kesice :ok:

A što Poverljiva posebno pržiš šampinjone? Lepo iseckaš lukić, šargarepicu, malo prodinstaš, baciš u to opran pirinač, dodaš pečurke i zalivaš - vodom, ili supom dok ne bude gotovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back