Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
a tako, ok onda, nisam razumela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuvacu pirinac s malo sitno seckane sargarepe(nemam bolju ideju kako da ga spremim, pa ako neko ima nek mi kaze)
i isprzicu sampinjone
a za salatu cu kupus sa malo rendane sargarepe(pih..bas mi to i ne ide nesto ludo uz sampinjone..)

nego ja sam godiinama plavi patlidžan ljuštila, solila, ostavljala da stoji, ispirala od viška soli i onda (posle par sati) pohovala, a skoro sam jela izuzetan patlidžan koji se ljušti, seče i čim se iseče parče stavlja se u hladnu vodu da ne tamni. Pohuje se odmah.
I nije bilo ni gorko ni žilavo ni tvrdo.
Moram da probam i sama tako da spremim
Cini mi se da nisam vidjala na pijaci
I kako ga spremas?

kakav je pileći paprikaš bez krompira.To ti je nešto poput gulaša pa možeš da jedeš i uz pire i uz makarone![]()
je.
) i domaca juneca supa sas rezanci (nedomaci)

danas je bila pradajz čorba,skuša uvaljana u kukuruzni griz i pečen u malo ulja i krompir salata...a smokve još uvek imamo toliko na drveću da već nam na ušima izlaze...a već sam i ogromnu količinu džema od smokvi napravila..
) sa belim pilecim iseckanim na kockice prelivenim C besamelommmm(mackice fala za otkrovenje i za onu foru sa prahom corbe od pecuraka za pirinac
Danas čorba od karfiola
I slane krofne sa testom od krompira. Punjene šunkicom i sirom