gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
mackice, kuckaj te slane krofne, a bolje bi bilo da nas zoves na degustaciju![]()
jes vala eliana, svaka ti je zlata vredna

sta nas tu svako malo vabi a nikad ne zove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mackice, kuckaj te slane krofne, a bolje bi bilo da nas zoves na degustaciju![]()

do ovde sam prepisala350g брашна, 150g обареног кромпира ( може и остатак кромпир пиреа), 20g масти, 2 жуманца, 2½dl млека, 1 квасац, со, шећер.
Квасац се подигне у млеку којем је додата кашичица шећера, па се замеси тесто. Остави се да нарасте, развије се кора...

..i krompir salata, mozda i paradajz chorba, ako stignem..
..jedina ga volim, ali je umetnost skuvati jednu porciju.. Danas djuvec i peceno meso.
Mozda kasnije napravim i neke kolace![]()
parka), super su ispale i razvalili smo se svi. Pricala ja sinoc svekrvi sta cu da pravim (ovi grci nemaju pojma sta propustaju) ..pa to je ustvari, kao, slatkis
koji mi jedemo za rucak
i taj slatkis se ustvari pravi od krompira
i sljiva
(ovde je vec umrla od smeha)...Al' danas, kad su probali, odusevili su se 
kukuuuuuuuuuu

cuvala za pasulj

ja cu danas pasulj
imam i neke suve koske i kore od slaninice koje sam brizljivocuvala za pasulj
al posto sam ga do sada pravila samo 2,3 puta
a nisam najzadovoljnija kako mi je to ispadalo
malo cu da pretrazim temu i kulinaricu
ako neko ima neki link bila bi mu zafalna
jednom sam se zaebala pa ne znajuci da je ljuta, metula ljutu alevu papriku
ispala je to jedna takva čili-pasuljica da su nam suze isle na oci
a jednom je valjda pasulj bio los pa je ispo ziv iako sam ga kuvala 5 sati
-to vec nismo mogli da jedemo![]()

Мени се управо пржи једна тура авганистанског ћевапа, а руска салата готова. Значи, међународни микс данас.![]()

) krupno seceni i izdinstani..u to dodala dve veze secene blitve i dinstala dok se blitva nije sparusila..onda ubacila secerac i paradajz..suvi zacin..i bez karija nista ne spremam..

danas - ne kuvam, ali ću ručati dagnje na buzaru (obožavam isključivo ''na bijelo'') u Porto Malteze...![]()