Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nemoguće da nema, u svakom od tih mega marketa...:confused:
jesi sama tražila ili si pitala, ma imaju bar to hrvatsko ako nema Italijansko

a ti proko nemaš pojma :p
ima da se raspameti moj građevinac, to je baš ručak po njegovom ukusu - riba i testenina:klap:

da, ali sam shvatila da je ta pavlaka biljna.....ali, nije....bar po fotkama koje vidim, jer sam gledala takva pakovanja.:confused:
uostalom, nema veze, bre. kako do sad - tako od sad.
p.s. nemoj proki da govoriš da nema pojma, ja mu to već rekla juče na nekoj drugoj temi...će se ubedači naš prokica.

pa ne diže on valjda cigle, ima ko će :p
a ne mora vala ni mene... ono što treba on da podigne, to će moći i sa lakšom hranom:zper:

što se tiče posnosti pavlaki, to stvarno ne znam :confused:
moguće da i ako je na biljnoj bazi ima nekih sastojaka koji nisu posni...

Pa ništa teže od kašike i plajvajza valjda ne diže, pa mu bolje da jede lakšu hranu zbog linije.

Nego da vas sve razočaram u vezi "posnih" pavlaka, koju god da sam našla kod nas, na svima piše "na bazi biljnih masnoća" a kad okreneš na sadržaj tamo mlečne belančevine i mlečni šećer itd.- znači nsu posne!:sad2:

На ову врућину само пиле и салату и воће и пуно течности и бај.:D
Smiley-msn.com-Animes-87025.gif

da, ali sam shvatila da je ta pavlaka biljna.....ali, nije....bar po fotkama koje vidim, jer sam gledala takva pakovanja.:confused:
uostalom, nema veze, bre. kako do sad - tako od sad.
p.s. nemoj proki da govoriš da nema pojma, ja mu to već rekla juče na nekoj drugoj temi...će se ubedači naš prokica.

jess, bice da je tako, idi vidi tamo sta mi je doticna odgovorila :per:

ajde drage moje drugarice....ima li koja dobar recept za štrudlu sa makom;)

znam da to baš nikako nije dijetalno..ali eto jede mi se već danima, a nikad je
nisam pravila..samo sam išla u goste..kad naprave pa me zovu da se najedem
;)

i da, da li je neka koristila onaj mak već pripremljen za štrudlu, kakvi su utisci i
iskustva....
:think:

e, muž je bio zadovoljan ručkom :zper:
a danas odosmo na bazen i ješćemo nešto tamo:super:

afro, jel ti treba i recept za testo, ili samo mak?
Mene svekrva naučila, a ubedljivo joj je najbolja štrudla da se samo dooobrooo izmeša jednaka količina mlevenog maka i šećera u prahu. I tako se (suvo, znači ništa mleko, kuvanje i sl. ) nanese na testo, pa se uroluje, pa u pećnicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back