Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
toliko ste pricale o tom pilavu, da ja danas moram da ga pravim. j.ebem ti hormone i izmenjeno stanje svesti kad je hrana u pitanju

Dok ti se jede pilav to je jos sve u redu, kada budes pocela da pustas masti na volju tipa cokolada sa CELIM lesnicima, jagode u 03h ujutru, snenokle u kolicinama nerazumnim itd, tada postaje alarmantno..;)

Kod mene za rucak danas ce biti nesto, samo jos ne znam sta. Kad smislim rado cu to podeliti sa vama.:)

Citajuci vasu pricu o rizi i meni je doslo da ju pravim. Pred kraj sam dodala jednu narandzu i malo vrhnja za kuhanje. Kako se zove to sto je na kraju ispalo - pojma nemam, ali je ukusno:) Ako mi se bude dalo veceras cu tortu sa sirom i visnjama, sudeci po slikama dobro izgleda.
riza.jpg

danas brzinski rucak, sama sam kuci, pa sam ubacila dva mala parceta od svinjskog vrata u tiganj, prodinstala malo, ubacija jedan krompir isecen na cetvrt u to , prokrckala jos malo, dodala pecurke isecene na pola i samo ostavila jos malo da porumeni....Njammmm ...i to sve za pola sata i dva isprljana suda :D

Mom mlađem sinu je danas rođendan. Bili moji roditelji na ručku, sveki skuvala supu i pire krompir, a ja napravila nešto što zovem " karađorđerove" šnicle. Mislim, izgledom podseća. :) Izlupam belo ćureće, pa stavim pola kocke " zdenka" sira ( nema kod mene u selu " zdenka" sira, nego neki takav trouglasti , topljeni "biser" npr. ), umotam, u brašno, u jaja, pa u prezle, ispohujem.

1zybn1f.jpg

I naravno, pravila tortu. Ovoga puta " nugat ". Mljac.

20ge5co.jpg

...ja izvadila meso, misleci da ce od toga moci pilav...ne mora pilav uvek
od piletine...medjutim kad sam ga sad pregledala nikako nece moci,
da sad ne objasnjavam..ali ce zato biti ruckic kao sto je Cru juce spremila...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back