..nista danas imam od juce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On se lepo otopi, postane staklast ali istovremeno se oseca pod zubima. Odlicno se slaze sa ostalim sastojcima, ne brini.Mmmm zvuci odlicno, ne znam samo kako ide taj crni luk? Jel se ne oseti previse?
kod mene pileca supica a posle, meso iz supe sa sargarepom i zeleni prelijem samo sa sosom od mirodjije i to je sve![]()
kod mene pileca supica a posle, meso iz supe sa sargarepom i zeleni prelijem samo sa sosom od mirodjije i to je sve![]()

zasto ne probas malo inovacije?ovde sam nasla sjajne recepte poput mackinog sarana s marmeladom,ili neko je pravio spagete sa graskom,pa besamel s majonezom...ova tema je zaista korisna
ja sam danas pravila kebab od mlevenog mesa od kengura sa javorovim sirupom,nije bilo lose,usput smo grickali ceri paradajz
Facebook isprao mozak 
Kod Zike mesara? 
Nemam fb, nemoj spamovati temu, gde si kupila/nabavila mleveno meso kengura?Kod Zike mesara?
![]()
дивно
zasto ne probas malo inovacije?ovde sam nasla sjajne recepte poput mackinog sarana s marmeladom,ili neko je pravio spagete sa graskom,pa besamel s majonezom...ova tema je zaista korisna
ja sam danas pravila kebab od mlevenog mesa od kengura sa javorovim sirupom,nije bilo lose,usput smo grickali ceri paradajz

Hocu da ispecem u rerni svinjsk vrat sa krompirom i malo crnog luka i paprika.
Kako to da uradim, a da mi ne ispadne meso ko kamen?
Molim detaljna objasnjenja![]()
stavi preko toga aluminijumsku foliju., meso i sve ostalo ce se lepo peci i ostace meko.,pred kraj skloni foliju i peci jos malo dok meso ne pormeni

Ja začinim, nauljim, dodam maaalo vode, i pokrijem folijom... Ubacim u zagrejanu rernu (na oko 180 stepeni)
Sad zavisi od veličine mesa, nekad kada spremam svinjski but, ako je veće
parče prvih sat vremena se peče sam pod folijom, onda dodam krompir i pečem još sat vremena
pod folijom, pa skinem foliju i ostavim pola sata da se fino zapeče...
Uglavnom, kad god spremam meso i krompir u rerni, da bi bili sočni mera (za krompir) je
sat vremena pod folijom i pola sata bez.

Inace, imam snicle od vrata. To moze sve sa krompirom odmah zajedno, jel da?