Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al moraš priznati da se dobro uklopila...
Još ako zamisliš ritam...
Kad dan počnem sa narodnjacima... ceo dan mi veseo bude...
Nego ne znam da li da prvo malo ispržim ili skuvam piletinu pa onda u tiganj?
...posle ovog vishe nikad neccu recci AAA na kulinarska umecca mž...javno obećavam...

Sad mi prosto žao što mi je gosn. muertić na ignoru... jel nešto pametno napisao?![]()

Sa ananasom... i soja sosom...![]()
Nego ne znam da li da prvo malo ispržim ili skuvam piletinu pa onda u tiganj?

evo tog mirkinog recepta:
piletina sa ananasom u slatkom sosu
500 gr belog mesa ...il nekog drugog mekanog .
3 crvene paprike , ili 2 crvene jedna zelena il zuta ...estetike radi.
manja konzerva ananasa
2 cena belog luka
med
soja sos
gustin
kocka za supu
Meso na kockice iseces pa proprzis na dubokom ulju.
Kad porumeni izvadis na tanjir.
Izbacis skoro svo ulje iz tog tiganja , serpe , ostavis svega 2 kasike ...da prekrije dno, pa tu proprzis prvo sitno seckani beli luk, zatim papriku.
Kad je paprika mekana , dodas ananas isecen na kockice i meso iz tanjira...
Peces to zajedno neko vreme , pa kad ti je meso sasvim peceno , prelijes sosom , koji si napravila u zasebnoj casi od :
2 dl hladne vode , kasika gustina, kocka za supu, 2 kasike meda i soja sosa jedno 2 kasike.
To iz case nalijes u tiganj , na akoj vatri , sve vreme mesas , dok se ne ukuva , videces to se steze zbog gustina i pravi glazuru za meso ....
Kad se to stegne ...treba mu jedno 5 -10 min max , gotov je rucak.
Isprobacu danas.

Nista joj ja ne verujem nije slikala postupak
Moze cedulja i na kupovne puzice , aha, aha, aha ...

odlicno izgledaju, slatki ili slani?
sivdja i se ovo novo nezvanicno pravilo sa ceduljicama![]()
Nista joj ja ne verujem nije slikala postupak
Moze cedulja i na kupovne puzice , aha, aha, aha ...

Daj bre, udovolji im jedared. Setas po fensi restoranima citave godine, i onda kada treba jednom da udovoljis dragom i klincu, ti precrtavas, stavljas pod znak pitanja itd. Nije u redu, stvarno.![]()

meni ovde samo jedna sitna stvar nije jasna: ako przis przenice ujutru pre posla, kako odes na posao sa uprzenom kosom?
alo bre...kladim se da sve zene sa ove teme to isto mogu...
sve je stvar iskustva i organizacije![]()

Napravila sam puzice sa sirom po receptu Yoav אני אוהבת אותך. Piletinu cu veceras.
))
mama i ja spremamo oko 8 vrsta kolaca, tortu nijednu, jer je mom detetu rodjendan 8.1, pa onda spremam 2 torte. pravim naravno rusku salatu, sarmu, bice pecenja, domaca supa, pita od lisnatog testa i verovatno salata sa pecenim paprikama![]()