Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..bre chichak, za ovo treba jedan sat, pod uslovom da nemash samo jednu ringlu.. :lol:
..a pita je 100% od sinoc.. ;)

..jelena, kako cesh da grejesh taj spanac? :think:

Bas tako...sat vremena,ako ne racunam 20 tak minuta sto se grejala rerna za pitu ;)

nista nije od sinoc :D
a spanac i riba su ostali u toploj rerni (na 50 stepeni).S tim sto ce spanac da pojedu deca pre nego sto krenu u skolu
i tako ...z:lol:

u 6.15 kao i obicno :D
I šta si od ovoga napravila jutros?

Priznaj lijo priznaj...z:mrgreen:
..bre chichak, za ovo treba jedan sat, pod uslovom da nemash samo jednu ringlu.. :lol:
..a pita je 100% od sinoc.. ;)

..jelena, kako cesh da grejesh taj spanac? :think:

Ma kako sat vremena... pa nema 6 ruku... pa da može isto vreme i prženice, i uštipke, i čorbu i spanać... i još se sa dve viška umivala i prala zube... ma ajde... z:mrgreen:

Nego i mene muči taj spanać... :think::zcool:

Bas tako...sat vremena,ako ne racunam 20 tak minuta sto se grejala rerna za pitu ;)

nista nije od sinoc :D
a spanac i riba su ostali u toploj rerni (na 50 stepeni).S tim sto ce spanac da pojedu deca pre nego sto krenu u skolu
i tako ...z:lol:

A jesi ti to sve pripremila sinoć, pa danas samo turila pitu u rernu, ribu i spanać da se podgreju...?

Mislim jecko stvarno mi nabijaš komplekse... z:mrgreen:
Meni bi za prženice trebalo sat vremena... ajd pola sata... još ti pečeš za 4-oro...

Ma nemoguće...

A jesi ti to sve pripremila sinoć, pa danas samo turila pitu u rernu, ribu i spanać da se podgreju...?

Mislim jecko stvarno mi nabijaš komplekse... z:mrgreen:
Meni bi za prženice trebalo sat vremena... ajd pola sata... još ti pečeš za 4-oro...

Ma nemoguće...

aj bre Cicak...
meni su najbolji drug zamrzivac i mikrotalasna
jedan da smrzne druga da odmrzne
sve ostalo je klasika ;)

šta ćete da spremate za ng? ja za sada rusku salatu, španske pitice, rolate (slane, sa spanaćem i ajvarom), salatu sa makaronama, pogaču sve u krug i domaćicinu doboš tortu (frka mi je al moram da probam pa kud puklo, samo možda kupim kore da se ne cimam, znam da to nije to ali ne znam da li ću stići sve
ali brine me glavno jelo, spremila bih nešto fino,što do sada nisam a ukusno i specijalno : )

tara, prelazimo na sledeci nivo pogaca:D
ja za vikend pravila onu pogacu cvet i mogu ti reci da nije strasno:lol:
imaju fotke i uputstva, nije ispala bas onako lepo kao na fotki, ali ja sam prezadovljna, a najukusnija pogaca koju sam pravila do sada.
slikala sam je, ali nisam prebacila jos slike sa aparata

Priznajem jeci samo ako je ustala u 6:15 a na posao ide u npr pola 9... e onda možda...
Ali za sat vremena... pa to je uvreda...z:mrgreen:

P.S. JA bi te oženila da ovo sve možeš za sat vremena... z:mrgreen:

Na posao krecem oko osam-osam i petnest
ali u medjuvremenu moram da se spremim i prosetam psa
I da odnesem tati lekove i dorucak(mada je on samo sprat ispod)

Ma sta ti je Cicak...probaj jednom i meri vreme
videces da moze sve da se spremi za jedan sat

šta ćete da spremate za ng? ja za sada rusku salatu, španske pitice, rolate (slane, sa spanaćem i ajvarom), salatu sa makaronama, pogaču sve u krug i domaćicinu doboš tortu (frka mi je al moram da probam pa kud puklo, samo možda kupim kore da se ne cimam, znam da to nije to ali ne znam da li ću stići sve
ali brine me glavno jelo, spremila bih nešto fino,što do sada nisam a ukusno i specijalno : )

Spremiću sebe da par dana odmaram... ima da se odmrznem i podgrejem na kućnoj temperaturi... dodam malo mamine i svekijeve kuhinje, začinim sa mužem... i tako lagano 4 dana... z:lol:
jer već 4-og radim...

mama i ja spremamo oko 8 vrsta kolaca, tortu nijednu, jer je mom detetu rodjendan 8.1, pa onda spremam 2 torte. pravim naravno rusku salatu, sarmu, bice pecenja, domaca supa, pita od lisnatog testa i verovatno salata sa pecenim paprikamaz:)

kako se samo listaju one latice, mnooogo je ukusnaz:)
postavicu link sa receptom i uputstvima, al ce posle da me bude sramota kd okacim moj finalni proizvod jer se nije rascvetala bas onako kao na fotkiz:p

http://www.blogoye.org/kuhinjica/62755/

uh, sad vidim, moj cvet je bio mnogo skromniji, ali lepz:mrgreen:

ovo izgleda fenomenelano, na monete sam u fazonu nema šanse da napravim a na momente da je to pis of kejk i da će biti ukusna a kako će da izgleda hebeš ga : )

Na posao krecem oko osam-osam i petnest
ali u medjuvremenu moram da se spremim i prosetam psa
I da odnesem tati lekove i dorucak(mada je on samo sprat ispod)

Ma sta ti je Cicak...probaj jednom i meri vreme
videces da moze sve da se spremi za jedan sat

Pa ova jeca je zdrava za ignor...z:mrgreen:

Ma idi bre... umreću od smeha...
Na sve ono, još i tati lek i prošetaš psa...

Kakve još čarobne moći imaš?z:lol:

Ubaci i seks, i spomenik ima da ti napravim... tvoju sliku umesto sv.jovana u novčaniku da nosim...z:)

tara, nije tesko, lepo je objasnjeno, samo sto sam je previdela da drugi krug mora da bude manji od prvog, pa sam ga onda nekako ugurala i ututkala i smrezurala, bila na ivici da odustanem i pocnem da histerisemz:mrgreen:, ali kad je pocela da se pece i dize, rascvetase se one laticez:lol:

Pa ova jeca je zdrava za ignor...z:mrgreen:

Ma idi bre... umreću od smeha...
Na sve ono, još i tati lek i prošetaš psa...

Kakve još čarobne moći imaš?z:lol:

Ubaci i seks, i spomenik ima da ti napravim... tvoju sliku umesto sv.jovana u novčaniku da nosim...z:)

:roll:
alo bre...kladim se da sve zene sa ove teme to isto mogu...
sve je stvar iskustva i organizacije ;)

bem li ga, ja sam skroz za multitasking, ali nema sanse da bih za sat vremena to sve postigla, najozbiljnije. meni za pitu treba sigurno pola sata, dok se oljuste jabuke, izrendaju, zamotaju kore, pa przenice, riba, pa supa, ybg, nema sanse ispod sat i po najmanje.

..pa reche jelena da je pita samo odmrznuta pre pechenja.. :)
..ostalo je fresh.. :)

..nego - chichak, vec si rekla da se budish uz narodnjake, ali nemoj ovde na kuvanju, leba ti.. :roll:

..za novu (a bogami i koji dan iza :) ) - rolnice od shunke i punjena jaja, rusku i slanu tortu sa tost-hlebom kao predjelo,
deca bi pitu sa pechurkama ali ne znam da li da je pravim, neshto mi se smuchila poslednjih meseci,
rolovana plecka, malo prebranca i malo podvarka (za ovo dvoje planiram da se ogrebem od sveki),
vocnu toru i josh jednu, mozda onu san snova odavde oprobam..pechene paprike za salatu..i turshija..
..i dosta.. :)
..klincima sam obecala medenjake, ali imamo ceo raspust za njih.. :)

..nego - chichak, vec si rekla da se budish uz narodnjake, ali nemoj ovde na kuvanju, leba ti.. :roll:

Al moraš priznati da se dobro uklopila... z:mrgreen:
Još ako zamisliš ritam...:rotf:

Kad dan počnem sa narodnjacima... ceo dan mi veseo bude... z:lol:

Nego ne znam da li da prvo malo ispržim ili skuvam piletinu pa onda u tiganj?

:roll:
alo bre...kladim se da sve zene sa ove teme to isto mogu...
sve je stvar iskustva i organizacije ;)

bem li ga, ja sam skroz za multitasking, ali nema sanse da bih za sat vremena to sve postigla, najozbiljnije. meni za pitu treba sigurno pola sata, dok se oljuste jabuke, izrendaju, zamotaju kore, pa przenice, riba, pa supa, ybg, nema sanse ispod sat i po najmanje.

Vidiš da kvinsi ne može, a i ona je mod!:rtfm: z:lol:z;)

..za novu (a bogami i koji dan iza :) ) - rolnice od shunke i punjena jaja, rusku i slanu tortu sa tost-hlebom kao predjelo,
deca bi pitu sa pechurkama ali ne znam da li da je pravim, neshto mi se smuchila poslednjih meseci,
rolovana plecka, malo prebranca i malo podvarka (za ovo dvoje planiram da se ogrebem od sveki),
vocnu toru i josh jednu, mozda onu san snova odavde oprobam..pechene paprike za salatu..i turshija..
..i dosta.. :)
..klincima sam obecala medenjake, ali imamo ceo raspust za njih.. :)

Nije bre...
spanac i riba su odmrzuti
pita je fresh ;)

a za NG smo drugarica i ja podelile posao..
ona ce praviti pite i sendvice
a ja salate i seckalice
jos nismo dogovorile sta ce biti i u kojoj kolicini
Naravno za prvi rucak u NG ce biti sarma..i za drugi...z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back