Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi pravili svinjokolju. I danas sveki kuva paprikaš od bubrega i mozga. Ko voli, ješće, ko ne voli ( deca ), ručaće kod moje mame. z:mrgreen: A ja pravila kiflice sa salom, ili salčiće. To su tradicionalni kolači za dan kada se kolju svinje na tradicionalan način. z:lol: Ima onih koji i njih ne vole, ali više onih koji ih vole, tako da su planule.

2q0iu6d.jpg

ta mene nisi zvala :D

ja sam cufte u belom sosu ..:)

Obožavam ćufte, obožavam beli sos... ali ih zajedno nikad nisam probala... z:(

Danas idemo kod mame na pasulj...
Za večeru ću piletinu, sa ananasom... ako mi ne bude mrsko... z:mrgreen:
Sutra posle posla idem za bg... ne kuvam...
Prekosutra radim duže... ne kuvam...
U petak se sređujem... ne kuvam...
... i tako do božića... a onda na scenu stupa sveki... živa bila... z:lol:

ako ne vidi sliku, evo je
nesto su menjali sa privatnjoscu pa nisam sigurna da li neregistrovani korisnici mogu videti

Uploaded with ImageShack.us

evo za zadovoljnu domacicu recept :)
i za one druge, ako im zatreba

treba vam
1 pakovanje tost hleba
100g krem sira
4dl pavlake kisele
300g majoneza
5 barenih jaja
5 kasicica secera
200g sunkarice
8 kiselih krastavcica
100g kackavalja

pravite tri fila, znaci treba vam 3 posude, u svaku posudu ravnomerno rasporedite pavlaku, i onda dodajte u svaku posudu ovako...

1.fil
100g majoneza
krem sir
3 sitno seckana krastavcica

2.fil
100g majoneza
sunkarica na kockice isecena
kecap

3.fil
100g majoneza
izrendana jaja
preostali krastavci, sitno iseckani

redjate 6 parcadi tost hleba, pa premazete prvim filom, pa tost hleb, pa drugi fil, pa tost hleb pa treci fil i odgore pospete rendanim kackavaljem

eto to je to

Poslednja izmena:
Moji su danas izrazili zelje i napravili spisak djakonija za novogodisnju noc. Pola sam precrtala u taku a onda jos nekoliko stvaki stavila pod znak pitanja. Lako je njima.
Hocu da kazem, posto me prekosutra ceka priprema vas cijeli dan, od kuvanja sutra nema nista. Imam i ja dusu.

Moji su danas izrazili zelje i napravili spisak djakonija za novogodisnju noc. Pola sam precrtala u taku a onda jos nekoliko stvaki stavila pod znak pitanja. Lako je njima.
Hocu da kazem, posto me prekosutra ceka priprema vas cijeli dan, od kuvanja sutra nema nista. Imam i ja dusu.

Daj bre, udovolji im jedared. Setas po fensi restoranima citave godine, i onda kada treba jednom da udovoljis dragom i klincu, ti precrtavas, stavljas pod znak pitanja itd. Nije u redu, stvarno. z:mrgreen:

šta ćete da spremate za ng? ja za sada rusku salatu, španske pitice, rolate (slane, sa spanaćem i ajvarom), salatu sa makaronama, pogaču sve u krug i domaćicinu doboš tortu (frka mi je al moram da probam pa kud puklo, samo možda kupim kore da se ne cimam, znam da to nije to ali ne znam da li ću stići sve
ali brine me glavno jelo, spremila bih nešto fino,što do sada nisam a ukusno i specijalno : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back