gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
((a ja se ponadala ...
mogla sam juce praviti 24 1/2 rodjusa
gde je taj 25. tek u aprilu :/
taman za zimu neke poklone da sam prikupila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
((Affro, sutra pravim onu tvoju tortu za Andrejev polurodjendan!
25. puni 6 meseci.![]()
![]()

...hehhe...dušica jedna već 6 meseca, ala ide vreme
...samo neka on bude zdrav i veseo dečko, a torta bi trebalo da vam se baš dopadne.....![]()

Ako uspe, slikam, pa kacim.
Sad sam cistila orahe, kakav glup i dosadan posao, ali, kako bi rekla jedna prijateljica: "Zenu dupe krasi, a tortu orasi!"![]()

El Muerte II:...a neki...
...ma ženjen sam, ali tebe bi o'ma ženio...

E bubrege još nisam pohovao. Moraću i to da probam.Pogledajte prilog 160562
Evo mog današnjeg kuvanluka: svinjski jezik u sosu, pohovani bubrezi, predhodno kuvani dobra 2 sata i očišćeni od žilica i ostalog, pohovana slezina. Supu, pire i salatu od kiselog kupusa nisam slikala. Uh, kako sam samo ponosna na ove egzotične stvari, ne pravim često, i tako mi je drago kada ispadne ovako ukusno. U trenutku slikanja, čekala sam muža sa posla i dete da se probudi. Malecka mi je dala najbolji kompliment - na bubrege je reagovala njam-njam! i smazala ceo, šta mari što je tvrdo![]()
E bubrege još nisam pohovao. Moraću i to da probam.
Inače, kad upadnem u fazon pohovanja onda to traje po mesec dana. Svaki dan nešto pohujem i eksperimentišem šta sve i na koji način može da se pohuje.
Ali nemam pojma što si kuvala bubrege. I to još dva sata. Pa nije ni čudo što su tvrdi. To ti je kao džigerica, što ih više kuvaš to je sve tvrđe.

Pa ja ih nikad ne kuvam i nije mi ništa evo već koliko vremena.
Dobro, uvatila me reuma u levu ruku ima biće tome dva meseca, ali to ne povezujem s tim.![]()

I da, Juliane, hvala na preporuci da očistim žilice i ostalo iz bubrega, da to nisam uradila bilo bi i tvrdje. E to je već druga stvar. Meni miris ne smeta.e hehhe
ja sam na faxu sekla sve zivo, izmedju ostalog govedje oko i svinjski bubreg
ruke su mi toliko smrdele na mokracu da je to bilo strasno
znaci, kuvas ih prvenstveno zbog ubijanja tog mirisa, da ne kazem smrada
ili ih potopis u tu kisselkastu vodu, eto, lepo ljudi kazu
msm, uglavnom se ne oseti toliko kod mladih, ali to ne znaci da nema urina (bljak)![]()
Nema na čemu. Tu smo da se ispomažemo, da tako kažem.E, pa nisam znala, ja računam kuvaću duže da bude mekše
A prvo su mi stajali u posoljenoj i zakišeljenoj vodi jedno 40 minuta, možda i malko duže.
Sledeći put ću znatiI da, Juliane, hvala na preporuci da očistim žilice i ostalo iz bubrega, da to nisam uradila bilo bi i tvrdje.
A slezina pohovana što je ukusna, njam-njam. Nisam to do sada spremala. Kada zakolju svinje, svekar i svekrva to sve odvoje za mlevenje. I ja sam tražila da mi ostave da probam i ... tražiću opet da mi ostave.
Tvrdo, ne tvrdo, mi se najedosmo ki prasići, ni mrva nije ostala![]()
)))))))))neces, neces
(slabasno je ovo za alfa muzjaka)
posle ovoga bih i ja bila gladna
hehe, salim se