Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahh, ne staj mi na muku, jos nisam otisla da uzmem tanjur, pa se jadna muci na onom polomljenom, polovicnom, koji stalno ispada...
ali ona i sa tim tanjirom radi, to je odanost mikrotalasne zbog koga cu ih uvek voleti : )

Rucak gotov .
Filka ....ono dubljenje paprika sam preskocila, bile vec izdubljene :lol:

Na kraju sam dodala malo paradiz soka da zamirise...

I sad ne smem da probam :mrgreen:

Al neka udje u zapisnik da je M.Š. (30) iz Beograda danas prvi put sama napravila punjene paprike , a da joj je u tom poslu , svesrdnu pomoc pruzila forumašica Filka .

Moja sveki je jednom prilikom uzela i izmerila tacno koliko tezi u gramima casa (pasticna, od kiselog mleka) brasna a koliko secera. Kod kuce imam zapisano, pa cu da napisem. Inace vise volim recepte sa soljama, casama, soljicama jer me mrzi da aktiviram vagu svaki put.

Danas musaka od tikvica mljac

..:lol:
..jel sveki uzela u obzir da se chasha od kiselog mleka
pre jedno 3-6 meseci "smanjila" sa 200ml na 175ml? :lol:

pa mislila sam mozda ima neka forica ovoono
a020.gif

e
a el ima neka fora za przene mlade krompirice koju bi trebala da znam
ili se samo rknu u vrelo ulje?

Ima jedna fora, koju retko ko koristi, kod pranja krompirića:
kupiš žicu za ribanje šerpi, čega li već, i odrediš je da ne bude za ribanje istih, naravno :lol:, nego da čistiš krompiriće, lakše je od mlaćenja nožem. Tako čistim i koren peršuna i šargarepu.

oprala sam brdo sudova
neopeglan ves mi se smeska-ja ga kuliram:per:

e bre
a danas sam kupila take krompirice da treba samo da se pernu, nihc ni struganje
tako da cu sad da metem to ulje da se greje (mada se bojim da cu se opeci,sklona sam tome, cak mi to stoji i u natalnoj karti:lol:)
a in d mintajm cu da isprzim sampinjone
...:think: ne znam je l smem da metem i jednu tikvicu u te sampinjone
i ako smem,kako?
g075.gif

aj
pa pisite

Ima jedna fora, koju retko ko koristi, kod pranja krompirića:
kupiš žicu za ribanje šerpi, čega li već, i odrediš je da ne bude za ribanje istih, naravno :lol:, nego da čistiš krompiriće, lakše je od mlaćenja nožem. Tako čistim i koren peršuna i šargarepu.

ja imam bolju foru..kupim vec ociscene..samo ih posle operem u slanoj vodi :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back