- Poruka
- 576
senvich od sinoc koji sam ostavio u frizideru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa znaci i ti recikliras sendvce ko svaki pravi penzisa![]()
ne jedem pite iz zamrzivaca ja samo domace,a nekad ih cak i motam![]()
pa to su bile domace zamrznute koje sam ja motala!!!!kako lazes a onda kad ti je mama ostavila kad su matorci isli na more zar se ne sjecas![]()
pa to su bile domace zamrznute koje sam ja motala!!!!
nista one kupovne samo domace,samo najbolje!inace mnogo volim da jedem pite sto me podseti da nisam sigurno par mesci jela iste!
Izdinstati na malo ulja 2 iseckana praziluka(beli deo) ili nekoliko mladog luka 400 gr.bukovaca.Dodati zacin i biber.Posebno obariti oko 700 gr krompira.Kad je krompir skuvan narendati ga ili izgnjeciti i sipati u podmazanu vatrostalnu posudu.Preko njega sipati i rasporediti luk i bukovacu.Odozgo prekriti listicima mesnate slanine i staviti par crnih maslina.Zapeci oko 15 minuta u rerni na oko 200C.
Izdinstati na malo ulja 2 iseckana praziluka(beli deo) ili nekoliko mladog luka 400 gr.bukovaca.Dodati zacin i biber.Posebno obariti oko 700 gr krompira.Kad je krompir skuvan narendati ga ili izgnjeciti i sipati u podmazanu vatrostalnu posudu.Preko njega sipati i rasporediti luk i bukovacu.Odozgo prekriti listicima mesnate slanine i staviti par crnih maslina.Zapeci oko 15 minuta u rerni na oko 200C.