bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Verovatno je mislila na pileca prsa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema na čemu, u prokino i moje ime...bilo nam je zadovoljstvo.javila mi mamon da mi je kupila bukovacu
hvala za recepte kvinsi i mirabel
i hvala proki i pricalici za resavanje moje dileme
![]()
Ovo sam pravila sinu,. samo umesto slatke pavlake išla neutralna i jedan trougao tzv. 'Zdenka' sira, mada nije bio zdenka, nego VojvođankaMM jeo pastu sa tikvicama i slatkom pavlakom - isecka se tikvica na kockice, malo proprzi na maslinovom ulju, pobiberi i povegeti, jedan cen belog luka se protisne kroz onu presu, doda se slatka pavlaka i malo rendanog kackavalja.
Takođe je bila i čorba od tikvica za mene i sina, riblja čorba za muža, girice i pohovani som (šnicle, ne fileti) za obojicudanas čorba od mladih tikvica, girice,krompir salata i baklava sa višnjama...
Joj kvinsi, ja moram da pitam - šta mu daje taj kakao prah?Dakle, Chili con carne:
.
.
.
Ja bukovaču malo obarim, jer je dosta žilava
I kako ne možeš da nađeš - neutralnu biljnu pavlaku?:confused:
Možeš da narendaš i biljni sir
Ja bukovaču malo obarim, jer je dosta žilava
I kako ne možeš da nađeš - neutralnu biljnu pavlaku?
Možeš da narendaš i biljni sir
to je biljna pavlaka, neutralna, jer moze i u slatka i slana jela, nije ni kisela ni slatka![]()
kako bre neznate sta su pileci prsti![]()
....zezate me, znam ( tek sad i moonju razumem
)
pileci prsti i jeste pileca prsa ali ..... evo ovako: dobro odmrznuti komad pilecih prsa seces na tanke stanglice posolis pobiberis i pohujes ( brasno , jaja, prezla i susam) i na ulje ......eto stefan ih obozava
htela sam da pitam poverljivu![]()
( pa sam videla da neznate sta su pileci prsti ..sramota
) treba li da bude onako braonkasta ona smesa za karamel oblande ( 1 kg mleka 1 kg secera) ili ja nesto nisam uradila kako treba ....?
ne mogu ne mogu i ne mogu![]()
Čekajte bre ljudi... Znate šta je slatka pavlaka? Znate. Znate kako je pakovana? Znate.kakva je to neutralna pavlaka? mi koristimo samo kiselu, najmasniju i to ona veća pakovanja...i mileram, koji uvek kupujem na pijaci.