mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
Przenice su meni jos ljepse ako se umuti sa vodom.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laa-laa:Baš mora prava PRAVA torta?
Ima ona fora sa puno fila u piškotama...
Ako ste zainteresovani iskucaću...
ovo mi se bas svidjaanakin:sremski sir + zumanca umucena sa secerom i suvo grozdje natopljeno u rumu...isto ide na piskote...
Die Cinderella:ovo mi se bas svidja![]()
ja volim sve varijacije na tu temuanakin:moze i to, samo bez suvog grozdja ali na piskote (natopljene) i odozgo utapkas kakao prah i napravila si tiramisu![]()
mmm...sirasti kolaci, meni je to definitivno No1anakin:hmmm...sirasti kolaci su mi omiljeni...
a jel znate za krem od kisele pavlake i slaga? ne znam tacno mere, mozda neko zna? i ne znam da li ide secer..
ugl. umuti se kisela pavlaka sa kesicom slaga, kupe se puslice i zamrznuto voce i onda se redja red puslica, red voca i red fila pa se ostavi u frizideru da se puslice uzljigave![]()
Ja sam to pravila sa jagodama, nisam znala da moze sa visnjama. Odlicno je, moze da se jede sveze, a moze i da se zaledi, pa ispadne sladoled.?:sham s vishnjama - nisam sigurna 100% za mere, ne mogu da nadjem recept, ali ispalo je bash dosta pa eto zato
1 belance - 0.5kg secera - 0.5 ociscenih vishanja
i muti.. valjda su se mutile oko 20minuta mikserom...moram da proverim ovaj secer. ali mislim da je tako..u receptu ima i neko testo dole. to je ko onaj sladoled ispred hotela balkan u bgd, neobicno mi je zbog ovih mera, ne znam da li bi isti efekat bio s nekim drugim vocem, mozda je bitno sto su kisele visnje..nisam pravila lichno