- Poruka
- 63.764
Kupicu neko organik pile, valjda je to bolje. I kpd poljaka sigirno ima rezanaca.
Pa cu da dodjem ovde za pomoc![]()
У свако доба...
Ја резанце не месим никад, нешто нисам имала жељу да пробам, а и ко ће да се бакће са тим, најискреније.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupicu neko organik pile, valjda je to bolje. I kpd poljaka sigirno ima rezanaca.
Pa cu da dodjem ovde za pomoc![]()
У свако доба...
Ја резанце не месим никад, нешто нисам имала жељу да пробам, а и ко ће да се бакће са тим, најискреније.
j auglavnom pravim knedle
ili kad je gotova, umesto knedli ubacim saku zaledjenog secerca i graska
i ja volim knedel. ali, pravim obicne-jaja i griz i budu odlicne. prvo umutim belance onako penasto, dodam malo griza, pa zumance i ostatak griza da bude onako gusta, ali ipak tecna smesa.
obozavam domacu supu, obavezno je imamo uz rucak bar 3 dana nedeljno, odnosno imam serpu za toliko

Ja ne mogu da jedem knedle.
Kendle, rizoto, przenu lignju, mleko i sve gnjecavo sa mlekom ili gnjecavo i mokro- bacam peglu odmah.

Kad je bio bolestan napravila sam mu iz kesice i pitao se sta je to i da li je dobro skuvano. Ja se iznerviralaТи би, драго дете, код мене умрла од глади![]()

Ja mislim da moj decko nije nikad pojeo supuKad je bio bolestan napravila sam mu iz kesice i pitao se sta je to i da li je dobro skuvano. Ja se iznervirala
- - - - - - - - - -
Uopste nisam probirac, jedem sve zivo. Samo te stvari mi izazivaju refleks povra... Znate vec![]()

Фора је код ових са машћу што не можеш да оманеш, увек буде фине, мекане, а не растурају се.
То је за ове "искусне и добре" домаћице као ја
А и укус је другачији и пунији.
daj recept, mere, kako pravis tacno?
hvala, bas cu da isprobam za vikend![]()

http://www.maminajela.com/2016/01/uvrnuta-lisnata-pogaca-sa-sirom.html
ja sam pravila po receptu, mada sam morala 1kg brasna da upotrebim jer bude retko sa 900g. mozda zato sto jogurt i ulje nisam na kasike, nego po 50ml. to je znaci jedino odstupanje koje sam napravila.
slobodno moze upola svega jer meni su ispale 2 pogace
Кашика масти, једно јаје, мало бибера, соли или вегете шта већ користиш, и гриза довољно да маса буде тврђа.
Не можеш да погрешиш, јер и ако буде превише тврдо, маст неће дозволити да буде нејестиво, само ће се дуже кувати.
Ако је премекано, чим ставиш у супу, распашће се.
Не знам тачне мере, извини, али кад једном направиш схватићеш и сама, чак и мени не испадну увек исто.
И, да, правиш их најмање што можеш, на врх кашичице одвајаш, јер много нарасту.
Нема мућења посебно, све збрчкаш заједно виљушком.