Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:

Ne pitaj za društvo. Nema društvo. Ja na Pešteru da čuvam ovce, našla bih društvo. On u gradu, na fakultetu, među hiljadama ljudi se ne druži ni sa kim.

I nije se baš uklopio, isuviše mi je uplašen, nisam to očekivala od njega. Nadam se da je samo faza. :(
meni je tako bilo prva tri mjeseca u bgu
bukvalno sam znala danima ne progovoriti s drugim ljudskim bicem
onda je sve samo kliknulo
i jos se druzim s tim ljudima
ne brini

necu ako budu totalni promasaj
sad sam procitala da se mogu mrviti ako budu presuhi
pa sam u panici
najgore je sto je smjesa prokleto ukusna
mislim da sam bar cetvrtinu slucajno pojela :rumenko:

...bas me cudi :lol:

- - - - - - - - - -

Ne može to tako. To bude žitka masa. Ne prave se kao vanilice.

...a onda nekim spricem pa da se onako lagano istisne da dodje Ukrug...m? moze li tako? pojma nemam samo razmisljam....

...ja sam danas sa tezge ukrala 3 velike domace suve smokve i pojela :rumenko: mozda sutra odem da kupim bar malo....jos su mi u mislima :)

- - - - - - - - - -

imam rezervni plan
ako se budu mrvili udrobicu ih sve u mlijeko i pojesti u napadu ochaja
eto : )

...pa nemoj, nego tako izmrvljene stavi u neku petsiju pa prelij nekim filom i odozgo malo tih mrvica....kao bas si tako htela i eto lepog dezerta nepralnirano...

....ahahaha....ti si bog, pa sto ih ne jedes...:eek:
...znas kako su bile fine socne, i bez onog secera odozgo....iznenadjujuce fine, uglavnom mi budu preslatke.....ali volim smokve...

...ne mogu ti sad u punu kucu dolaziti...ne ide bas....sacuvaces ih ti vidi ja vec :)
ne volim ih
ja smokve jedem samo svjeze i to dok su jos mrvu zelene
kasnije me ne zanimaju

- - - - - - - - - -

a nece nikud smokve
tamo su vec dva tjedna :lol:

ne volim ih
ja smokve jedem samo svjeze i to dok su jos mrvu zelene
kasnije me ne zanimaju

- - - - - - - - - -

a nece nikud smokve
tamo su vec dva tjedna :lol:

...nisam ni ja do sad jela one sto se onako stisnute pa postue nekim secerom...ustovari nemama pojma sta je ono belo po njima....ako nije neka droZa...
..a ove su tako zamirisale, nisu presuve, nego onako taman, suve, a socne...ja capnula da probam pa mi se nekako 3 nasle u ruci :rumenko:
...sveze obozavam, mogu samo njih po celi dan jesti...:)

...neka ih tamo, ja cu za koji dan kod mojih devojaka, ima i tamo smokava...a nece ni te propasti, ako niko ne pojede pravicemo kakv kolac kad se vratim :okk:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back