Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja je isto gorenje ali bela.Kaze da moze u njoj i dzem da se pravi i jogurt :) Dzem bih probala al za jogurt nisam sigurna

opa to je neki noviji model
sto nisi sigurna
ako je deklarirana da moze onda moze

- - - - - - - - - -

i ja kažem
zato u poslednje vreme i izbegavam da je koristim

za ručak ćuretina sa mlincima
zelena salata

što se musake tiče,od kad sam prvi put napravila pravu,grčku,sa patlidžanom
ova sa krompirom mi na pamet ne pada

ja dva puta tjedno napravim hljeb
za njih dvoje
jer ja ne jedem hljeb
i sva dizana tijesta mijesim u njoj

- - - - - - - - - -

inace, kupila sam mljeveni vakumirani mak
jer drugog nije bilo
i sreca pa sam ga probala
uzeglo, a u roku je
poludila sam :(((

inace, kupila sam mljeveni vakumirani mak
jer drugog nije bilo
i sreca pa sam ga probala
uzeglo, a u roku je
poludila sam :(((

Kad se meni pokvario mlin, pa nisam imala kako da sameljem mak, muz dva puta kupio taj vakumirani, jednom bio uzego, drugi put je bio toliko gorak takoreci nejestiv. :confused:
I brze bolje nasli novi mlin.
-------

Meni treba sada Poznavaoc, da ga priupitam za svapski sir; na kojoj temperaturi treba da stoji mleko i koliko mu treba da se zasiri?! :ceka:

Kad se meni pokvario mlin, pa nisam imala kako da sameljem mak, muz dva puta kupio taj vakumirani, jednom bio uzego, drugi put je bio toliko gorak takoreci nejestiv. :confused:
I brze bolje nasli novi mlin.
-------

Meni treba sada Poznavaoc, da ga priupitam za svapski sir; na kojoj temperaturi treba da stoji mleko i koliko mu treba da se zasiri?! :ceka:
Снажни Познавалац је одрапио једну туру полусатног књавања у фотељи и сад је ко лептир у пубертету!:super:
Млеко треба да је млако, тј на температури тела до 38Ц, а максимум свих максимума је 40Ц.
За 2 дана ће се усирити.

Снажни Познавалац је одрапио једну туру полусатног књавања у фотељи и сад је ко лептир у пубертету!:super:
Млеко треба да је млако, тј на температури тела до 38Ц, а максимум свих максимума је 40Ц.
За 2 дана ће се усирити.

Tu si! :D
Ja ga zagrejala na 36...i pitanje moje je, gde ga cuvam sada? Na sobnoj temperaturi ili na hladnom?

Vi ste vaše pojeli, kod mene su večeras na redu
1479576621264.jpg

Pogledajte prilog 413018

Musmule.Tvrde,kakve sam jela od uvek cini mi se.Ne volim mekano voce.

Moj sin OBOZAVA musmule. To mu je omiljeno voce. Pojede vise od kg odjednom, ali zrele. I kada je bio mali, sav je bio uflekan od njih, samo je vikao "musa, musa" :lol:
A ja ih ne volim. Njih i maline nikada ne bih pozelela.

- - - - - - - - - -

У животу нисам пробала те мушмуле.

Kao prezrela kruska imaju ukus.

Moj sin OBOZAVA musmule. To mu je omiljeno voce. Pojede vise od kg odjednom, ali zrele. I kada je bio mali, sav je bio uflekan od njih, samo je vikao "musa, musa" :lol:
A ja ih ne volim. Njih i maline nikada ne bih pozelela.

- - - - - - - - - -

Ove su domace.
Volim opore,samo takve mi prijaju.Bilo je jedno drvo vise od decenije i kad god prodjem gledala sam da uberem neku - navikne se organizam.
Smeta mi zrela,nije to to.Probala sam ali ne.Samo oporo je taj pravi ukus meni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back