Pecurke,jaja,sir,krastavac,senf.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bas ste vredne
a moji poiskakali iz soba,pravis kiflice??? ne,stavila sam kvasac na kosu pa mirise![]()
Ma ja sam danas crkla. Ali, Sava nije dolazio kući prošli vikend, i u četvrtak mi rekao da isplaniram da u subotu za večeru bude neko testo. I ja planirala, ali mi muž malo poremetio planove, pa zato još uvek nisam završila.
Upadni na klopu.Brate Zaki, ozeni me.
Klinci u mojoj familiji su se uvek otimali oko zeludaca iz supe, bila veca jagma nego za batake.
![]()

pazi ti muza,u tim godinama
sta kaze sava,jel se uklopio,kakvo mu je drustvo?

meni je tako bilo prva tri mjeseca u bgu
Ne pitaj za društvo. Nema društvo. Ja na Pešteru da čuvam ovce, našla bih društvo. On u gradu, na fakultetu, među hiljadama ljudi se ne druži ni sa kim.
I nije se baš uklopio, isuviše mi je uplašen, nisam to očekivala od njega. Nadam se da je samo faza.![]()
ove macarons definitivno moram jos vjezbat
missim, ubola sam smjesu iz prve, al oblik je onako...diviji balkanski macarons : ))))
bice sve samo ne savrseno okrugli![]()
Nema veze, svejedno slikaj, nisam videla macaronse u domacoj radinosti![]()

ove macarons definitivno moram jos vjezbat
missim, ubola sam smjesu iz prve, al oblik je onako...diviji balkanski macarons : ))))
ne, moras ih sipat na pek papir kao sto pravilnije kruzice...pa vadi ih nekom casom, moze li, m?

...pa vadi ih nekom casom, moze li, m?

Moram da zapamtim tu pojavu. I meni se stalno dešavanecu ako budu totalni promasaj
sad sam procitala da se mogu mrviti ako budu presuhi
pa sam u panici
najgore je sto je smjesa prokleto ukusna
mislim da sam bar cetvrtinu slucajno pojela![]()

Ne može to tako. To bude žitka masa. Ne prave se kao vanilice.
...bas me cudi![]()
mozda sutra odem da kupim bar malo....jos su mi u mislima 
imam rezervni plan
ako se budu mrvili udrobicu ih sve u mlijeko i pojesti u napadu ochaja
eto : )
ima kod mene u spajzu puna kesa...ja sam danas sa tezge ukrala 3 velike domace suve smokve i pojelamozda sutra odem da kupim bar malo....jos su mi u mislima
![]()
ima kod mene u spajzu puna kesa
pravicu se da ne vidim kako ih krades

ne volim ih....ahahaha....ti si bog, pa sto ih ne jedes...![]()
...znas kako su bile fine socne, i bez onog secera odozgo....iznenadjujuce fine, uglavnom mi budu preslatke.....ali volim smokve...
...ne mogu ti sad u punu kucu dolaziti...ne ide bas....sacuvaces ih ti vidi ja vec![]()

ne volim ih
ja smokve jedem samo svjeze i to dok su jos mrvu zelene
kasnije me ne zanimaju
- - - - - - - - - -
a nece nikud smokve
tamo su vec dva tjedna![]()

kk:ove macarons definitivno moram jos vjezbat