gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Brate Zaki, ozeni me.
Klinci u mojoj familiji su se uvek otimali oko zeludaca iz supe, bila veca jagma nego za batake. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate Zaki, ozeni me.
Klinci u mojoj familiji su se uvek otimali oko zeludaca iz supe, bila veca jagma nego za batake. Nisam znala da mogu da se suse. Sigurno su i tako ukusne.
Nego kad smo kod suvog voca, neki dan procitam kakvim sve hemikalijama tretiraju suvo grozdje da bi postalo svetle boje. Nikada vise necu da kupim takvo. Obicno kupim mesano.
- - - - - - - - - -
Nisi trazila recept, pa neka si prijavljena.![]()
Ja inace pravim sve sa svezim kvascem, ni ne pokusavam sa suvim.meni testo bas ide od ruke

Smoki, jesi pravila nas ciz, jel uspeva redovo?![]()
Ja inace pravim sve sa svezim kvascem, ni ne pokusavam sa suvim.meni testo bas ide od ruke
pravim ga sada kao velika
dapravim ga sada kao velika
nego lako je vama dvema kad radite sa ocigledno mladim kvascem![]()

Bas sam ponosna na tebe I nas ciz
A za ovo drugo, pre bih rekla veste ruke i osecaj![]()
za ovo drugo...ma posle se izgubi volja 

samo smanji vodu za recimo 20 posto u odnosu na recepte iz knjizice koju si dobila s pekaricomDanas cu da isprobam kucnu pekaru bog nek mi je u pomoci[emoji38]Za rucak cufte i krompir pire,galete za dezert i nek mi se skinu sa grbace

Ispala je veknica znas kakvami cemo danas iskombinirat rostilj
riblju gregadu od pagra za Iku
i friganu jetru pagra za mene
- - - - - - - - - -
kasnije cu strudlu s makom i s orasima
a sutra pagar na gradele
- - - - - - - - - -
samo smanji vodu za recimo 20 posto u odnosu na recepte iz knjizice koju si dobila s pekaricom
i ne pretjeruj s kvascem - manje je vise![]()
Ali poslusacu te za sledeci put.Sad cekam da se ohladi malko pa da jedem 
Ispala je veknica znas kakvaAli poslusacu te za sledeci put.Sad cekam da se ohladi malko pa da jedem
![]()
Sad znam zašto je nisam jela godinama, ne volim te kombinacije mesa i krompira.![]()

Al je lebac mljac mljac[emoji38]Vec vidim ko nece na plazu sledece leto hahahah
Dzem bih probala al za jogurt nisam sigurnaJeste malo ulegla,znaci to je to .Sutra pravim po tvomAl je lebac mljac mljac[emoji38]Vec vidim ko nece na plazu sledece leto hahahah
To joj je jedina mana: bude tako dobar hleb da ne možeš da prestaneš da jedeš.
Sta te briga, ako ne ispadne dzem, onda je jogurt.Moja je isto gorenje ali bela.Kaze da moze u njoj i dzem da se pravi i jogurtDzem bih probala al za jogurt nisam sigurna

Нема ту шта да се извољева и изводе бесне глисте, не знаш ти сестро слатка шта је глад!Sad znam zašto je nisam jela godinama, ne volim te kombinacije mesa i krompira.![]()