pusti metlu, rodjeni hejter smorisa
ja bih volela da me neko tako strucan obuci da prepoznam makar 5 vrsta gljiva i da znam da kad ih vidim - to je to! smes da spremis ukusan rucak! beri!
a u fazi sam i kad vrganj vidim okrecem ga sa svih strana i pitam se jel ovo zelenkasto i zuckasto bas vrganj ili zao brati mirisem ga i mirise rajski vrganjovski, al opet sumnjam u sebe
moram na neki kurs
secam se da je moj deda brao vrganje i da kad kod njega udjem u podrum, ne znam sta lepse mirise..
da li brasno u drvenom koritu koje je dan pre toga samleo na potocari, da li suseno meso koje visi sa drvene grede, da li buket smilja koji je okacen o kovani ekser visio sa dovratka drvenih vrata..da li vrganji koji su iseceni na debele ploske osuseni stajali u situ
bas mi fali dedino selo i svi ti divni mirisi iz detinjstva
Suseni vrganji na situ ♡♡♡ .
Suseno meso koje visi sa motki gore fino sredjenih i stavljenih a dole je ognjiste ♡ pazi se koja drva idu.
Iza drvenih vrata duboka drvena posuda koja je nekada imala svrhu i podseca na to.♡
Drvena vrata ♡ nekada zmija ume da se ugnezdi gore ako su grede razmaknute,onaj otrovni guster sta vec taman sa svetlim pegama da bude unutra ♡ .

i mirisem ga i mirise rajski vrganjovski, al opet sumnjam u sebe
u subpolarnoj vukoebini sto se vika Kanada...sto bi rekao Proznavalac....samo sto su nam temperature vrlo slicne, 

pravo si