Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas za jedne riba, za druge res pileca krilca, za sve supa sa knedlama, salate...a malocas pita sa makom:

4shfg5.jpg

Jaoj, Modesti... Ja ne volim bas strudlu. previse mi je testasta, ali pita... Kada ima ovoliko fila, to je savrsenstvo :kolac:

...pa kad si nabacala u sebe tako gladna....meni inace nikad nista ne padne tesko na stomak...ali sto ruzno i halapljivo jedem kad sam gladna....uzas....znaci svaki put me
bude sramota ako je neko tu, ali da se obuzdam ne mogu....zato uvek kad idem negde na bilo kakav rucak, slavu...pojedem nesto kod kuce...da se ne brukam tamo :rumenko:

ne jedem ja brzo,nego stvarno je kombinacija haos
sad cu u bioskop ,pa cu tamo da ruckam u kfc-u ona ljuta krilca i salatu.kako im se zove ta salata?

...joj sto ja volim taj kfc i te ljute batacice i ostalo sve ljuti nihovo obozavam....nemam pojma ako im se salata zove nisam ni probala...meni dosta ona kofica batacica i dok je bio onaj
pire krompir prelivan ono močom bio je super...posle nestade ne znam iz kog razloga su to prestali da prave....

salata se zove coleslaw i ja je obožavam. Ima nekih recepata po netu, probala sam da je napravim, ali nije to- to, kao u KFC-u. Obično sam tamo jela onu tortilju sa nečim umotanim, ne mogu sad da se setim kako se zove, a ta krilca nisam ni probala. Bojim se da bi mi se svidelo, pa bih mogla da se navučem...

- - - - - - - - - -

Danas čorbast grašak s svinjskim mesom na kockice. Ima i za sutra jer idem u skitnju, poslovno i na druženje s drugaricama

salata se zove coleslaw i ja je obožavam. Ima nekih recepata po netu, probala sam da je napravim, ali nije to- to, kao u KFC-u. Obično sam tamo jela onu tortilju sa nečim umotanim, ne mogu sad da se setim kako se zove, a ta krilca nisam ni probala. Bojim se da bi mi se svidelo, pa bih mogla da se navučem...

- - - - - - - - - -

Danas čorbast grašak s svinjskim mesom na kockice. Ima i za sutra jer idem u skitnju, poslovno i na druženje s drugaricama

bravo bi,kazem ja da je na v :p

oo, bravo za sina!
što se meni jedu neke takve kiflice, ali u slatkoj varijanti, s nekim džemom, eurokremom, ili onim Domaćicinim termostabilnim voćnim punjenjem. I gledam danas u pekari, imaju i smrznuti program raznih kiflica i koječega.... pa ne kupih, mnogo testa, a već sam ovih dana previše jela.

I mi na kopu beremo pecurke po sumi. Al samo ono sto volimo. Vrganje najvise. Pa imamo cele godine suve... Lisicarke sveze spremimo taj dan kad nabaeremo. Bukovace isto.... Ima ih jos jestivih u sumi ali nisu taj kvalitet...

Vrganji,lisicarke i bukovace su top.
Mahni kad beres,vidi se Kop kad je vedro sa planina gde se beru pecurke. : ) ♡Masi.♡

Poslednja izmena:
oo, bravo za sina!
što se meni jedu neke takve kiflice, ali u slatkoj varijanti, s nekim džemom, eurokremom, ili onim Domaćicinim termostabilnim voćnim punjenjem. I gledam danas u pekari, imaju i smrznuti program raznih kiflica i koječega.... pa ne kupih, mnogo testa, a već sam ovih dana previše jela.

ovo je testo koje bilo ko može da umesi...zato je i njemu uspelo....jednostavno ne može da ne uspe...
a možeš ga puniti i slatkim i slanim punjenjem...
mnogo je jednostavno za praviti i brzo budu gotove...

a sta vam je u toj salati pa je tako extra?

U osnovi kupus salata, obicno ide narendana sargarepa u to i moze sta god jos narendano - celer, keleraba, crveni kupus, brokoli, karfiol....fora je u prelivu, naravno i tu ima sto varijanti, pa prema ukusu - malo majoneza, malo kisele pavlake, sok od limuna, malo senfa i eto....ali jeste lepa i osvezavajuca i ima skroz egzotican naziv - a obicna kupus salata sa sargarepom.... super ide uz bilo koje meso

• Podržavam
Reactions: Em.
Kelj i svinjska rebarca.

Juče sam spremala pileće batake kupljene na pijaci, kako je to bilo ukusno!:worth: Ne smem da ih pitam čime ih hrane i kako ih drže, bojim se da mi neće odgovarati pa neću više da ih kupujem. ili će me slagati pa im neću verovati. :sad2:

U osnovi kupus salata, obicno ide narendana sargarepa u to i moze sta god jos narendano - celer, keleraba, crveni kupus, brokoli, karfiol....fora je u prelivu, naravno i tu ima sto varijanti, pa prema ukusu - malo majoneza, malo kisele pavlake, sok od limuna, malo senfa i eto....ali jeste lepa i osvezavajuca i ima skroz egzotican naziv - a obicna kupus salata sa sargarepom.... super ide uz bilo koje meso

aa tooo, pa nista spec pravim kuci cele zime :lol:
ja pa reko ko zna sta je
da i u meku imaju one njihove lepe prelive, nekad uzmem samo preliv kod njih pa kuci napravim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back