meni na selu se zale kako je kg mesa otkupna ispod 200 din i jagnjetina cak,a ovde u pecenjarama su po 6-7 puta vece cene,i sta ce moraju da prodaju da kupe ono sto nema oko kuce,mislim da bi za par 100tina din sve odradili pa se opet za sveze meso vredi iscimati
...da znam, naslusala sam se toga ovih dana....ziva vaga debelih svinja ide cak na 120 dinara, sto je uzas jadni ljudi ni ulozeno ne mogu da vrate.....ali im se ne isplati da prodaju na komad...iz
nekolio razloga, pricali su nesto o tome, nisam sve bas pamtila.....ali ima logike u tome sto su rekli....

Čekaj da vidim da li ima još koji mafin, pa ću slikati. Poenta ovoga je da je termostabilno, pa kada staviš u korpicu smesu za mafine, pa kašičicu toga, pa opet smesu za mafine, ono se ne razlije prilikom pečenja, i ne curi okolo. Isto tako i u kiflicama. Ebiga, ja koji god džem, pekmez, marmeladu, kupljeno, domaće, bilo šta stavim u kifle, bude ga više na pek papiru, nego u kiflicama. Do sada sam kiflice pravila sa tim od malina, sve ostane unutra. Sada ću da probam ovo od kajsija.