gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas internet pa nadji recept
ako si uspjela naci hong kong naci ces i gregadu
Magija domace kuhinje nije isto sto i recept na netu.Dobro,moje je da pitam.App.

ima i domacih recepata na netu
Mirisem dunju...fantazija
Ima jedno dve god il duze kako ih nisam jela

Uglavnom u zepteru, zagrejem ga, zasečem svaki, ubacim na "suvo" i za desetak minuta su gotovi. Pokrijem krpom u činiji i kad se malo prohlade, jedemo.Kako spremas kestenje?Koliko je dva kabla u realnim merama?
Pogledajte prilog 411735
levo: mlad pasulj sa špic rebrima, belim lukom i zapečenom polovinom crnog luka
desno: dve goveđe koske, parče rebra, zelen, krompir, celer
Ne pise se sve.Samo osnove.To je razlika.
Uglavnom u zepteru, zagrejem ga, zasečem svaki, ubacim na "suvo" i za desetak minuta su gotovi. Pokrijem krpom u činiji i kad se malo prohlade, jedemo.
A kablovi...pa to ti je u stvari ona kanta u koju se sipa voda, nešto kao kanta za farbu otprilike samo što je limeno.
Питоми кестен, распростремо поњаве од ушивених најлон џакова од вештака и само га купимо, имамо га у воћњаку као и орахе и лешнике, а прошле јесени сам посадио саднице бадема... саће оне за неких 6-7 година.Gde to ima toliko kestenja, a da nije prodavnica ? Jel to jestivo kestenje ili divlje ?

ma, suva ko barut...ali ok.. ko voli- ima neka fora da se suši kora od dunje..ne sećam se za šta se koristi-moralo bi izguglati
a neki dan sam posle ihaha popila jednu dunjevaču domaću...ebiga, ZNAM da ima šećera puno jer nema šanse tako suva da fermentiše..no- neka ide život..

Meni ne, ali trnu zubi... mada ja u principu kada je voće u pitanju ne znam meru.tu koru od dinje suse i koriste za caj, dobar je, resava proliv
obozavam kompot i obozavam slatko od dunja sa orasima
upravo nacela teglu
ne mogu presne da ih jedem, nesto mi se skupljaju usta hehehe

citav krastavac? pazi da se ne predoziras vitaminima...skorbut je strasno tesko uzgojiti, a tako se lako ostane bez njega...![]()

reko od kad kad si pre frktaa na to...kaze nemam pojma sad mi se svidja 
danas kupih batake, nesto sa njima da zbuckam
otkud u esenciji vitamin c
nema sekiracije skorbut joj nece biti uznemiren
nego daj te rolnice kad se vec kurcis![]()