gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вечерала сам оајварени и осланињени хлеб.

reci jos da je burek samo sa mesom pa te smotam u sarmu![]()

ma nesto bosansko![]()
sta god da je
![]()
![]()
Of kors, drugaciji ne postoji.![]()
E juce videh da se u N. Sadu sarajevski burek krsti kao sarajevska pita, znaci ko ce pohvatati sve varijante imena.![]()

sad ide deo kad ja mudro izjavim da je naziv bezvezesta god da je
mos misliti
ne ozbiljno sta je to?
ma ne ti...ostalima kazem
sta ga tupe, te bezveze naziv te ovo ono
pa i mene bezveze mnogi nazivi koji su uvezeni od kojekude pa nista, ovo je barem u okviru granice ove zemlje naziv

Ораснице, китникез, лангошице, шомлои галушка... да се не продуцирам, има тога још.
И наравно на славама кромпир шећер који нажалост више не праве од кромпира...

Juče sam svratio do one pirotske radnje u Sinđinoj.. peglana kobaja 3.600....nisam pitao za slaninu, suvo meso im je 1.200, al to je suva pečenica, savršeno im je sve..sve miriše, boli glava....sir nije skup, a ima raznih, povoljna cena... ima pravog kačkavalja, onda nešto na Đ..pitao sam šta je - ono što ostane majstoru u ruci kao višak kad pravi kačkavalj..to je pljoska jedna od kačkavalja ( :
Ima ljutenice leskovačke - 500 din, ajvara, feferona i kornišona, kiseo kupus ...čajeva domaćih... paprike punjene sirom, one sitne..
Danas ne znam ša ima za ručak, videću ..i sve ću da pojedem![]()

Koji sam kralj stavih u bundevaru orah![]()

i ja stavljam seckani, pa prelijem šerbetom, bude kao baklava.Koji sam kralj stavih u bundevaru orah![]()
evo i ja se trudim da proširim repertoar jela s bundevom, pa ću danas da napravim njoke uz gulaš. Kuva se bundeva na pari uz malo krompira, dalje dodajem brašno i griz..... njoke su uvek pipave, ali su mi izazov.pa drugi narodi nema sta ne prave s bundevom
od pite do cizkejka![]()
i ja stavljam seckani, pa prelijem šerbetom, bude kao baklava.
evo i ja se trudim da proširim repertoar jela s bundevom, pa ću danas da napravim njoke uz gulaš. Kuva se bundeva na pari uz malo krompira, dalje dodajem brašno i griz..... njoke su uvek pipave, ali su mi izazov.
I kod nas.kod nas bile bolonjeze,
)))))
Danas nisam nista.a ni ovo poslednje ako je to ono belo sa cokoladnim prelivom.