- Poruka
- 98.702
jela sam tortu od bundeve...savrsena je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jela sam tortu od bundeve...savrsena je

Gde to ima toliko kestenja, a da nije prodavnica ? Jel to jestivo kestenje ili divlje ?Парадјз чорбица, насуво с кромпиром, краставчићи из туршије, па петак је, јел'те?!?
Биће и компот од дуња за дезерт.
Кад смо код дуња... натоварићу у ауто(голф караван четворка, што би ШваПци рекли вариајнт) пуну вешкорпу и још неколико плетених корпи пуних дГуња, нема шансе да се ми изборимо с њима, једно два кабла кестења, исто толико мушмула и кабо лешника да частим стрица и стрину у Сентомаш нам славном... и послати све то по жени која ће још повести и једну комшиницу, ђарМицу као испомоћ!
Нека њих две и стрина зготове пекмез од дГуња, скоро све нека остане стрини, нама овамо врате једно десетак теглица од литре и мирна Бачка.
Mozak je delikates,posoljen na vrucem ulju isprzen njami.
Pihtije fantasticne -zavisi od nacina na koji se spremaju tacnije ko kako voli da jede.
Preferiram skuvane fino,posoljene,meso se odvoji,stavi,razlije preko ostatak iz serpe i mmm kad se ohladi gozba.
Vragana prebaci te hrvatske ili koje vec izraze koristis -nikad cula-na srpski da te ceo svet razume.
Ovi ovde ubise sa cenamaJa samo ako su sa vocem i jogurtom u blenderu....drugacije ne
Jaooo deco napolju je vrucina
Ja izasla u jakni, a ispod flekava kucna majica, ne mogu da skinem jaknu, pa kad nisam umrla
Nadjoh dunje za 150 din lopovi, uf al mirisu, sad cu kompot da skuvam
- - - - - - - - - -
Deco bre ne jedite mozak![]()

a sto bi me citav svijet morao razumit?
Pogledajte prilog 411735
levo: mlad pasulj sa špic rebrima, belim lukom i zapečenom polovinom crnog luka
desno: dve goveđe koske, parče rebra, zelen, krompir, celer
Zato sto se mozda jos nekome jede isto?
Mozda sjajno spemas,imate fine recepte?
Nije da sad pitam kako se pravi domace vino iz Dalmacije da mi napises kako se radi o tajni.
Gde to ima toliko kestenja, a da nije prodavnica ? Jel to jestivo kestenje ili divlje ?
To za mozgojedca cekaj prosecno 10 god do pojave sipmtomaa je malo jaca cijena, al ako su dobre sta ima veze
ne kupujes ih svaki dan
mene ceka pakiranje cvekle u tegle
a za mozak ne brini - nema od nas veselih mozgojedaca![]()

To za mozgojedca cekaj prosecno 10 god do pojave sipmtoma
Zajebi mozak, sad ozbiljno, mozes i bez njega sve to napraviti
Ma znam al me iritira tako neka prosta vocka a em nece da gaje em zacepe cenu, more mars, pa ananas jeftiniji bukvalno, ajde bre sramota

moco, domacinski : )
- - - - - - - - - -
nije to za tebe
nema nista sto ti volis unutra
samo neko bljakavo povrce i riba
ne brini

Tako je mene tri puta davila receptom za riblju corbu, dzaba sam pisala svaki put, u zivotu nece skuvati to
Samo ignorisi....pecka te

moco, domacinski : )
- - - - - - - - - -
nije to za tebe
nema nista sto ti volis unutra
samo neko bljakavo povrce i riba
ne brini
ma ne pravim nikakav mozak bwe
moze rucak i bez priona
sta je s tobom![]()
Nije za mene ali imam osobe koje vole ribu,uz ribu mozda bi se njima dopalo,oni bi spremili.
Nije da samo ja jedem niti da mislim samo o sebi.
Sta me hebes pise gore mozak
Ja sa moba virim jedino ako sam ja prolupala, vidoh mozak u tekstu
Sad cu da proverim sta pise

Eno pise mozak na zaru...sta me poprckujes