Sve si u pravu za to spremanje i sudove. Jesu oni nešto usput i sklanjali, ali opet je ostalo, a šporet niko ne izriba kao ja, pa pod.... Ma, bolje išta nego ništa.
..dobro, malo po malo nauci se sve ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve si u pravu za to spremanje i sudove. Jesu oni nešto usput i sklanjali, ali opet je ostalo, a šporet niko ne izriba kao ja, pa pod.... Ma, bolje išta nego ništa.
To samo Marica kuva.Ni ja ne znam kakvo je to meso. Ne kuva valjda suvu šunku? A sada nema šunke iz salamure.
![]()
Sta su vam te kuvane sunke?
Ne znam sta je to. Daj sliku
Suvo meso znaci. A sto kuvas? Nije stiglo da se osusi?
Ne. Nego obicaj za Uskrs. A bude lepo... i ako se kuva u vise voda, ne bude jakoslano, mogu cak i deca malo
Шунка...Ne znam sta je kuvana sunka. Znam sta je pecenica i suvo meso. Jbt
Шунка...
![]()
...и скуваш је у лончини.
Ако је превелика исечеш је на мање комаде па скуваш, а и иначе се исече скувана за послуживање.
...pa to je prsut, sto to kuvate...sto ne osusite fino pa ne secete onako lepo tanko? to jedu i deca ne vidim potrebu da se to kuva...ja to prvi put cujem da neko kuva prsut...![]()
Kako nisi cula za kuvanu sunku![]()
То је шунка и суши се и осушена се и једе....pa to je prsut, sto to kuvate...sto ne osusite fino pa ne secete onako lepo tanko? to jedu i deca ne vidim potrebu da se to kuva...ja to prvi put cujem da neko kuva prsut...![]()
ušećerenih semenki ima u većim samoposlugama tipa vero, pa onda ima u tržnim centrima gde prodaju na kilo gumene bombone ali je pomalo skupo, sve u svemu uđeš u radnju pa tražiš i onda eventualno nađeš, ima u veru, mislim i u merkatoru
ali zato sam tražila i puslice i jedva sam našla nekakve, čak ih pre ima u malim samoposlugama, u tri veće ih nije bilo. ali sam kupila u balkanskoj u poslastičarnici i tu su me odrali, dosta su jeftinije ove iz radnje ako ih nekako nađete, a proizvođač je neki iz čukarice
evo ovo sam na kraju napravila http://onlinekuharica.com/baiser-sladoled-torta-gotova-za-20-minuta - sad se steže