nije moguce, nego jesteumesto sto citas o ruskim cajevima citaj o ugljenim hidratima pa ces skuziti
ako ne smes jesti jedno ne smes ni drugo
a stvar ukusa je nesto sasvim drugo, nego ti napisa gore izbegavas testeninu da te ne ugoji, pa sestro beli pirinac isto srranje drugo pakovanje, jaka stvar dal si pojela u obliku zrna (u ovom slucaju oguljeno) ili si to isto zrno samlela pa pojela ko testeninu...unela si ogromnu kolicinu uglj hidrata
ako je zbog ukusa onda ok, jedi sta oces....ali a ako je zbog dijete onda ne umes da je drzis, evo ti jedan spenk po guzi Pogledajte prilog 383170
- - - - - - - - - -
oko 150 din je pola kile integralnog pirinca
to mu dodje duplo skuplje od obicnog
da je jeftin nije to stoji, al ako ti je za zdravlje i govvna se plate i pojedu![]()
...ma nisam ja na nekoj dijeti nego kao biram sta je manje zlo navodno....a znam da je isto, mada rekoh meni drazi pirinac...nije mi pametno da budem na dijeti
ali mi nije pametno ni da jedem svaka g* (oprosti mi Boze)...trebablo bi malo da vodim racuna, ali meni to bas dzep ne dozvoljava...pa se dovijam kako znam i umem
od toga sto mogu da priustim....i tako....
...da tako je uvek bilo duplo skuplji integralni....a i lepsi je duplo...pa jes u pravu si, svasta se nesto kupuje....
..ja recimo kupim 150g pecenice umesto 300g neke salamcine, i ne kupujem nikakve druge preradjevine, znam da ni ovo nije idealno, ali opet racumam bar je
cisto meso, pa ako je necim i nafilovano opet bar koliko toliko bolje nego parizeri i ta cuda...isto sir, ne kupujem one biljne, kupim malo po 200g ali lepseg nekog...i
ne cesto....
...cekam da odem u selo i donesem domacu slaninicu i mast pravu....i tako jos kojesta pa da znam malo i sta jedem....
umesto sto citas o ruskim cajevima citaj o ugljenim hidratima pa ces skuziti