Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сама рукола ти је довољна као салата.

Kasno sredila sam je zajedno sa sremusem i malo persuna. Zgnjeckala onim stapnim mixerom, dodala kikiriki nekoh 100 grama, malo limunovog soka, kasiku ulja, malo belig luka. Nije lise, ljutkasto je...fali mi sir, dodacu ga veceras, al necu parmezan po receptima kako pise, nego budjavca.

Moraćete baš da se potrudite. :sad2:

Mrzim i smatram da je nevaspitano kada neko komentariše na šta mu hrana liči, ili kada kaže da hrana smrdi. Ne dopada ti se, u redu, ne moraš da jedeš, ali ne moraš ni da komentarišeš. Poljubi pa ostavi. Meni smrdi kiseli kupus, i ne bih ga probala da me puškom teraju, pa opet svi oko mene jedu salatu, i dave se u istoj...Bole me uši. Presek knedle sa šljivama mi liči na nešto nejestivo, ne jedem, spremim sebi nešto drugo, i gotovo. I dok nisam kuvala, nisam komentarisala zašto je baš to i to za ručak, ko to još jede, smrdi, gadno je, ovakvo je, onakvo je....Moja deca su prilično izbirljiva po pitanju hrane, ali ne komentarišu ono što ne jedu, nego jedu šta jedu, i gotovo.

Ja sam juče kuvala svinjske papke sa dosta zeleni i peršunovog lišća, obarila krompir i skuvala paradajz sos. Starije dete i muž papke neće ni da pogledaju, njima sam ispekla papaline. Oni su jeli svoj ručak i hvalili kako sam ih dobro ispekla, a naš nisu ni komentarisali. A nas troje, sveki&sveki i ja smo se udavili mljackajući. Ali već, da je zaovica tu, ona bi se mrštila i zgražavala nad papcima, komentarišući gde je sve svinja sa tim papcima gazila. :roll:

Mi smo danas za ručak imali oslića i krompir salatu, a dezertiraćemo šne - nokle od juče, čupavce i čokoladne mafine od danas.

Sta si spremala,nogice?Sjajne su kuvane nogice obnako lepljive,mekane,mala kolicina zasiti.

Gadljiva sam.
Kad neko mljacka zamolim ga da jede normalno ili napusti sto.Ako nece,uzmem hranu,hleb i odem u drugu prostoriju.

Sto se tice njegove sestre - kako pustis da se ljudi ponasaju od starta prema tebi tako se ponasaju uvek.

Da meni proba da zgadi jelo tako namerno povratila bi dusu a onda tako razhebala momentalno tu spodobu da bi ili pocela da se pristojno ponasa ili prestala da dolazi i komunicira sa mnom za sta me zabole jer volim ciste odnose.
Zlobne duse mogu da ga puse a ko me voli voli me ko ne voli mrs.

- - - - - - - - - -

eve da se upišem i ja...:dash:

Ti si ubica,kakva god da je ona mozes je razbiti ali dozvoljavas,trpis a onda qq.
Ko hoce resi ko ne zeli trpi.

Žmuova (uglavnom razmažena) sestra :sad2:

Ne dozvolite da vas tretira kao krpe i nece to raditi.
..............

O Zabo
O Zabo
Danas smo na levu nogu svi
O Zaaaaboooo
Oooo Zaaabooooo
Ne banuj naaas
Vooooolimooo te
Miiiiiiiiiiiii :zag: .

............

Otvarala sam konzervu na finjaka,polako,nece,nece,NECE.
Cimnem,polije me malo onog iznutra (nije ulje,nema ulja,riba je u komadu a okolo kao zelatin),odlepim,presvucem se.

Sutra kad budem prala trenerku sta skida smrad ribe?

Jela sam ribu iz konzerve i hleb.

dodji kod mene na ručak ;)

- - - - - - - - - -

06-kada-zena-nosi-(3).jpg

Ne dozvolite da vas tretira kao krpe i nece to raditi.
..............

O Zabo
O Zabo
Danas smo na levu nogu svi
O Zaaaaboooo
Oooo Zaaabooooo
Ne banuj naaas
Vooooolimooo te
Miiiiiiiiiiiii :zag: .

............

Otvarala sam konzervu na finjaka,polako,nece,nece,NECE.
Cimnem,polije me malo onog iznutra (nije ulje,nema ulja,riba je u komadu a okolo kao zelatin),odlepim,presvucem se.

Sutra kad budem prala trenerku sta skida smrad ribe?

Jela sam ribu iz konzerve i hleb.

necu :lol:

Pirinac,piletina u rernu,zacinjeno.Piletina pre toga skuvana malo da se brze ispece.

Ruska salata - 3 sata i 16 minuta je trajalo spremanje hvala Bogu nisam sama to radila,bio je on tu da strpljivo isece krompir jer za fin rad nemam strpljenja.

Gomila sitnih sudova.Gomila prljavih kasika viljuska jer jednom se proba i za pranje je.

Oljustiti krompir sitno iseckati.Dok se to radi kuva se grasak koji je iskipeo.U rerni su p.i p.Namestaj poklopac da ne kipi grasak.

Grasak,krompir,piletina,salama,5 kesica majoneza,pola tegle kratavaca,so,senf,kiselo ono iz krstavaca.

Sve to iseckano,izmesano.

CETIRI puta sam svima dala da probaju.

Prvo je falio senf.Onda nije dovoljno kiselo.Treci put nije dovoljno slano.

Sve sam dodala,bilo je u redu.

Ne jedem Rusku,prejaka i gadan ukus ima ali drugi vole da jedu.

Kukanje da fali cajna i neka suva govedina me je bas :( :(jer se nema para za to.

Kako nema osecaj da UMUKNE,nema para nema al* je radjeno sa onim sto ima.

KAKO MOZETE 30 GODINA DA KUVATE I NE UGAZITE VASE U PATOS?
Ovo radim zbog mira u kuci,al* kako vama uspeva da se akate oko svega uvek?

- - - - - - - - - -

Da dodam - izgleda kao da nista nije radjeno.
Tu je pleh sa piletinom i pirincem,tu plasticna posuda sa Ruskom salatom ali UOPSTE SE TRI SATA RADA NE VIDE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back