..nisam kuvala bilo neke paradiz corbe od pre neki dan....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko iz familije?Tko nije imao zaovicu taj ne zna što je patnja!![]()

Сама рукола ти је довољна као салата.
A sta vam je to zaovako iz familije?

Žmuova (uglavnom razmažena) sestra![]()
mozda je i bolje da ih ne znam.Aha...nikako da naucim te porodicne nazivemozda je i bolje da ih ne znam.
- - - - - - - - - -
A brat sta dodje..jel on dever?
Aha...nikako da naucim te porodicne nazivemozda je i bolje da ih ne znam.
- - - - - - - - - -
A brat sta dodje..jel on dever?
Ja biram sirocice![]()
Jeste dever. I ne nužno manje zlo od zaove, ali uglavnom jeste.

Ja biram sirocice![]()

hahahaeve da se upišem i ja...![]()
Moraćete baš da se potrudite.
Mrzim i smatram da je nevaspitano kada neko komentariše na šta mu hrana liči, ili kada kaže da hrana smrdi. Ne dopada ti se, u redu, ne moraš da jedeš, ali ne moraš ni da komentarišeš. Poljubi pa ostavi. Meni smrdi kiseli kupus, i ne bih ga probala da me puškom teraju, pa opet svi oko mene jedu salatu, i dave se u istoj...Bole me uši. Presek knedle sa šljivama mi liči na nešto nejestivo, ne jedem, spremim sebi nešto drugo, i gotovo. I dok nisam kuvala, nisam komentarisala zašto je baš to i to za ručak, ko to još jede, smrdi, gadno je, ovakvo je, onakvo je....Moja deca su prilično izbirljiva po pitanju hrane, ali ne komentarišu ono što ne jedu, nego jedu šta jedu, i gotovo.
Ja sam juče kuvala svinjske papke sa dosta zeleni i peršunovog lišća, obarila krompir i skuvala paradajz sos. Starije dete i muž papke neće ni da pogledaju, njima sam ispekla papaline. Oni su jeli svoj ručak i hvalili kako sam ih dobro ispekla, a naš nisu ni komentarisali. A nas troje, sveki&sveki i ja smo se udavili mljackajući. Ali već, da je zaovica tu, ona bi se mrštila i zgražavala nad papcima, komentarišući gde je sve svinja sa tim papcima gazila.
Mi smo danas za ručak imali oslića i krompir salatu, a dezertiraćemo šne - nokle od juče, čupavce i čokoladne mafine od danas.
eve da se upišem i ja...![]()
Žmuova (uglavnom razmažena) sestra![]()
.
nista zauzNe dozvolite da vas tretira kao krpe i nece to raditi.
..............
O Zabo
O Zabo
Danas smo na levu nogu svi
O Zaaaaboooo
Oooo Zaaabooooo
Ne banuj naaas
Vooooolimooo te
Miiiiiiiiiiiii.
............
Otvarala sam konzervu na finjaka,polako,nece,nece,NECE.
Cimnem,polije me malo onog iznutra (nije ulje,nema ulja,riba je u komadu a okolo kao zelatin),odlepim,presvucem se.
Sutra kad budem prala trenerku sta skida smrad ribe?
Jela sam ribu iz konzerve i hleb.

jer se nema para za to.
izblendirala ananas i kokosovo brasno sa ledom i malkice vodeja ću da postavim ručak na terasi kraj bazena i hranićute zalogaj po zalogaj![]()