dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Pravila sad. Čekam da se hlade, al sto mirisu lepo... Malo sam i vanile stavila u prah šećer,a unutra nešto izmedju pekmeza i slatkog od višnje.
koliko ti je trebalo vremena da ih napravis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravila sad. Čekam da se hlade, al sto mirisu lepo... Malo sam i vanile stavila u prah šećer,a unutra nešto izmedju pekmeza i slatkog od višnje.
2 minuta da zamesim, oko 5 da razvijem i napunim, i desetak da se ispeče. 10 minuta hlađenja na terasi da ne boli stomak
- - - - - - - - - -
Al su savršene, preukusne
- - - - - - - - - -
I ne mogu da stoje danima, pojedu se dok su mlake. Jedino ako napraviš od litre vina

Zahvaljujem![]()
2 minuta da zamesim, oko 5 da razvijem i napunim, i desetak da se ispeče. 10 minuta hlađenja na terasi da ne boli stomak
- - - - - - - - - -
Al su savršene, preukusne
- - - - - - - - - -
I ne mogu da stoje danima, pojedu se dok su mlake. Jedino ako napraviš od litre vina
Ma sakrij bar jednu, da vidis da su sutradan jos bolje.![]()

koliko si stavila brasna.meni muka od tog ,brasna prema potrebi.nemam pojma kako treba testo da izgleda![]()
lancana reakcija.soljica mi je od 2dl, na to je otiso oko 1/2kg brasna
ali zlo kako su ukusne
jedino je bitno da se stavi malo kiseliji pekmez i malo gusci
Mozes da smanjis, ali da srazmer sa vinom zadrzis. Sto ce reci - brasna po potrebi!hvala darling
ja hasam strudlu sa makom koju mi je doneo komsija,al moram ovo da zapisem ako je brzo spremanje
- - - - - - - - - -
cekaj bre,to znaci da si stavila 4 dl ulja?

Mozes da smanjis, ali da srazmer sa vinom zadrzis. Sto ce reci - brasna po potrebi!![]()

hvala darling
ja hasam strudlu sa makom koju mi je doneo komsija,al moram ovo da zapisem ako je brzo spremanje
- - - - - - - - - -
cekaj bre,to znaci da si stavila 4 dl ulja?
da 4dl i flasicu proseka od 2dl
prasak za pecivo, mrva soli i 1/2kg brasna
znaci zene zlo kako je dobro
jedva sam naterala sebe da ostavim detetu tri strudlice
ispalo mi je 18, pa sam odnela sestri i mami
stvarno se jako brzo spremaju
ja nisam razvijala, nego sam uzimala kuglice od testa i na tanjiru formirala pravougaonik, filovala pa na pek papir
a testo je divno pod rukom, kao ono kuvano za princes krofne
ja cu pojesti bar 70% tih kolaca,a to mi je bas bas puno ulja![]()

ja cu pojesti bar 70% tih kolaca,a to mi je bas bas puno ulja![]()

...i ja bi to pravila ali kad ne smem da jedem![]()
...kupila ovsene pahuljice pa cu sutra da napravim onaj kao kolac od banana....bem ti sudbinu....![]()
Mozes i ti. U testu nema secera, a mozes da pomesas pekmez sa seckanim bademima, orasima, lesnicima, suvim vocem....sta vec imas kod kuce, cisto da smanjis secer, a dobices na ukusu svakako.
A mozda bi bilo ok i da sve ove seckane stvari stavis u testo, pa onda ne moras da filujes unutra.

..e vidis to bi mozda moglo..ajd zapisacu pa da imam, stvarno je mali izbor, a da kupujem laznjake necu....radje necu jesti....hvala Mo super si se setila![]()
pa da imas voce iz zamrzivaca, pa sitno iseckas i stavis bez secera u kiflicu i te orahe i bademe i dobijes skroz bez secera. a voce bi se pecenjem rastopilo. sljive npr.