27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
za slatkis danas plazma rolat sa bananama. brzo, lako i ukusno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za slatkis danas plazma rolat sa bananama. brzo, lako i ukusno
Kako kuvate ovsene pahuljice? Koji razmer za vodom? Upropastih jednu serpu sada
Ako upropastim i drugu serpu, najebala sam :sad: juce je cistila stan, obrise pola jvadratnog metra pa skida krpu sa dzogera i pere. Na kraju mi skinula nove kucne papuce da ih oriba odozdo, jer su "haos" prljave.

Kako kuvate ovsene pahuljice? Koji razmer za vodom? Upropastih jednu serpu sada
Ako upropastim i drugu serpu, najebala sam :sad: juce je cistila stan, obrise pola jvadratnog metra pa skida krpu sa dzogera i pere. Na kraju mi skinula nove kucne papuce da ih oriba odozdo, jer su "haos" prljave.

sto bih ja volela da dobijem takvu neku redusu u goste na par dana![]()

Пређи на просо.To jedem svaki dan, samo sto kuci imam miktrotalasnu i kesicu da izmerim.vodu

sto bih ja volela da dobijem takvu neku redusu u goste na par dana![]()
Sada već i ja. Ranije mi nije trebala.![]()

) sto su isle i cistile tudje kuce u onim rukavicama sa perjem.obozavala sam da ih gledam i uvek su mi davale motivacijuПређи на просо.
Једна мера проса и четири мере воде, житарица целог зрна, скува се за мање од 10 минута, неупоредиво боља од прерађениЈех па'уљица... а и укусно је.
). Kupim i zobene mekinje pa ih dodam pahuljicama. Ili ih umesim u hleb.Svaki dan ih pripremam, uglavnom ih jedem za užinu.pa ni meni dok sam sam imala redovan pms.sad ga sve cekam da malo detaljnije sredim kucu
sta ce biti ako je to to?
- - - - - - - - - -
ranije je isla emisija sa one dve babe engleskinje(doduse mislim da su te babe bile kao sto sam ja sada baba) sto su isle i cistile tudje kuce u onim rukavicama sa perjem.obozavala sam da ih gledam i uvek su mi davale motivaciju

)))Надај се.Obične zobene pahuljice su samo spljošteno zrno, nisu nikako prerađivane(nadam se). Kupim i zobene mekinje pa ih dodam pahuljicama. Ili ih umesim u hleb.Svaki dan ih pripremam, uglavnom ih jedem za užinu.

Надај се.
Бтв много пута боље и ,,еН" пута укусније су пшеничне клице.
Не наклијала пшеница већ клице које се млевењем зрна одвајају као и бело брашно и мекиње.
Такве клице ако су непастеризоване(чуваш их у замрзивачу, а набавиш у неком приватном малом млину, иначе у продавницама су увек пастеризоване) + пресно млеко...
Само их потопиш у млеко и сачекаш десетак минута да скроб почне да се преводи у шећере, неописиво је укусно!
Pogledaću šta nude.Имаш гарантовано.Ranije smo te klice propržili pa koristili u kolačima. Ovde ima da se kupi brašno koje ih sadrži. A samo klice nisam videla, jeste da ih nisam ni tražila.Pogledaću šta nude.