- Poruka
- 21.131
za veceru cu proprziti slaninicu sa jajima, kupila sam neku dimljenu slaninu, i sir i tursija
prfava zimska hrana

prfava zimska hrana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Supa, pohovano pileće belo, pečene krmenadle, ajvar. A danas nam je divan dan, mojoj sveki rođendan, pa zato, jedna "moskva".
Supa, pohovano pileće belo, pečene krmenadle, ajvar. A danas nam je divan dan, mojoj sveki rođendan, pa zato, jedna "moskva".
Mi upravo radimo na ovome:
http://www.rostiljanje.com/recepti/butkica-na-pekarski-nacin/
Baš me zanima kako će ispasti![]()
s ovim se ne mozes zeznit
mozda samo ako je premasna butkica pa bude malo mesa
zato stavis dvije male : )
Suprug uzeo na pijaci jednu ali vrednu
Ja ionako nisam baš neki ljubitelj tog mesa, ali volim kad mi on odvoji samo krtinu, to ću uz taj krompir jesti
Razmazio me dragi![]()
i treba
ja obicno pojedem kozicu
meso me ne zanima nimalo : )
Hehe eto suprug i ja se baš slažemo što se hrane tiče, sve što ja ne volim on voli i onda sve pojedemo uvek skupa
Kako možeeeš kožicuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
pa gomila rena odozgo![]()
Jao ja nikad kožure nisam mogla jesti![]()
Daj recept please. Hvala!
http://www.coolinarika.com/recept/plazma-rolat-sa-bananama/?meta_refresh=1
to je recept. samo sam jos odozgo narendao cokoladu i malo unutra isto narendao cokoladu. sluzi se veceras gostima posle vecere, mislim da je osvezavajuce i lagano
Ne postim ja, samo retkom jedem meso, a imam u familiji i medju prijateljima vegeterijance, pa volim i njima da ugodim.![]()
Ove strudlice (ili kiflice) znam iz detinjstva, bilo je najlakse da napravimo sa sestrom kad mama nije kod kuce.![]()
Posne su:
2 soljice zejtina
1 soljica belog vina
1 prasak za pecivo
malo soli (u prstima)
i brasna po potrebi.
Lepo umesis, da ne bude pretvrdo (jer masno je testo pa laze da stalno fali brasna), ali ni premeko. Razvuces, iseces na kocke, filujes, (preklopis ovako kao ja, a moze i u kiflicu) i u pleh. Nek odstoje dok se greje rerna i peci na oko 200stepeni.
Ostace bele, jer nema jaja unutra, vruce ih posipes secerom u prahu i to je to.
Mogu da stoje danima, sve su bolje i bolje.
Soljice su cisto mera za srazmer ulja i vina. Velicinu prilagodis tome koju kolicinu zelis da dobijes. Ja merila sa 200ml i dobila sam tacno dva pleha od mog sporeta.