Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a plljeska je isto bez jaja?

u pljeskicu ne ide ni hleb, ni jaja...a ja licno nekada stavim neki zacin t ljuta aleva paprika, mada pljeskice i ne pravim kuci. a fasirane nisma bog te pita od kada pravila.

- - - - - - - - - -

idem sad da procitam tacan sastav fante za cufte. :lol: samo sto se ne dodaje hleb.

- - - - - - - - - -

to je na priliku to. sastav fante - prezle, crni i beli luk u prahu, so, nema jaja, ali su stavili belancevine soje (valjda je jeftinije, nego jaja u prahu) i stavili su krompir suseni.

smandrljaš to ujutru pa na ronjenje, i plivanje:D

ma, mater kuva inace
nego je isla kod teta zube...
pa sam se morala zrtvovat
a i dobili smo gomilu domacih tikvica pa sta da radi covjek s njima

- - - - - - - - - -

Isprzeni krompirici plus suhomesnato onako tanko seceno plus salata od paprika i paradajza sa malo soli i suncokretovog ulja.Najela sam se,bas prija.

e, od toga nema shanse da ti kalaju sise :lol:

Ми јели пре неки дан, као пљескавице.

Уз то парадајз салату са маслиновим уљем и сир, лагано, идеално за ове врућине.

Код мене вариво са парадајзом плус поховано пилеће.

Пожељно је треснути кашику милерама преко, баш иде.

nisam rucala, ali sam probala jednu cuftu sa fantom i to su nam davali u vrticu...tacno se secam tog ukusa na tu foru. inace kesica ima 100 grama i predvidjena je za pola kilograma mesaa. to je puno praska, mislim da je ok stavioti odnos 100 grama fante prema jedno 700 grama mesa...mozda cak i 800

nisam rucala, ali sam probala jednu cuftu sa fantom i to su nam davali u vrticu...tacno se secam tog ukusa na tu foru. inace kesica ima 100 grama i predvidjena je za pola kilograma mesaa. to je puno praska, mislim da je ok stavioti odnos 100 grama fante prema jedno 700 grama mesa...mozda cak i 800

Који је заправо састав тог Фанта?

Pa da...ukus iz vrtica :lol:

Meni su domace fasirane snicle ista stvar, malo razlicitog oblika i ukusa.
A ne znam da li ce ti se raspasti ako stavis vise mesa na tu kolicinu :think:

- - - - - - - - - -

Danas nisam kuvala, sama sam kuci.
Rucak su bila jaja sa paprikom i pecurkama i paradajz za salatu.

- - - - - - - - - -

Sto kupijete te zacine za kojesta?

ja volim cufte sa fantom, a ona je htela da proba :lol:

Nakupovah sve za moju varijantu cezar salate pa cu da smuckam veceras il sutra....
crveni kupus, sargarepa, iceberg, kukuruz, brusketi, dresing, pilece belo da pecnem ufff ljubav pregolema :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Ja srecom ta gowna iz vrtica nisam jela....treba ih streljati cime hrane decu tamo

danas samo salata od paprike i paradajza i limunada sa borovnicama na litre

117510281020562632435640-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back