tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
a plljeska je isto bez jaja?stavis jaje, beli luk, crni i stari hleb ili bese prezle. nije pljeskavica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a plljeska je isto bez jaja?stavis jaje, beli luk, crni i stari hleb ili bese prezle. nije pljeskavica
a plljeska je isto bez jaja?
samo sto se ne dodaje hleb.smandrljaš to ujutru pa na ronjenje, i plivanje![]()
Isprzeni krompirici plus suhomesnato onako tanko seceno plus salata od paprika i paradajza sa malo soli i suncokretovog ulja.Najela sam se,bas prija.

Изгледа да данас многи једу тиквице. И код мене исто.
Ми јели пре неки дан, као пљескавице.
Уз то парадајз салату са маслиновим уљем и сир, лагано, идеално за ове врућине.
nisam rucala, ali sam probala jednu cuftu sa fantom i to su nam davali u vrticu...tacno se secam tog ukusa na tu foru. inace kesica ima 100 grama i predvidjena je za pola kilograma mesaa. to je puno praska, mislim da je ok stavioti odnos 100 grama fante prema jedno 700 grama mesa...mozda cak i 800
Који је заправо састав тог Фанта?
nisam rucala, ali sam probala jednu cuftu sa fantom i to su nam davali u vrticu...tacno se secam tog ukusa na tu foru. inace kesica ima 100 grama i predvidjena je za pola kilograma mesaa. to je puno praska, mislim da je ok stavioti odnos 100 grama fante prema jedno 700 grama mesa...mozda cak i 800

Sto kupijete te zacine za kojesta?

Sto kupijete te zacine za kojesta?

danas samo salata od paprike i paradajza i limunada sa borovnicama na litre
![]()