Pa biće nas desetak odraslih, a biće i bečkih šnicli (pilećih i svinjskih), ono kao sarma, mimoza salata i još neke kisele...Koljivo, sitni kolači, torta, neke pogačice sa sirom...i naravno slavska pogača-kolač
...to zavisi od rerne, u moju da stavim na 150 izvadila bi kako sam i stavila...dzaba bi struju trosila.....ne znam za koje doba dana ti treba, ali ako nije vece od tih 6 ipo kila..mozes to i ujutro da uljucis na neku jacu
temperaturu dok se rerna ne zagreje, pa da smanjis na nesto manje da ti ne izgori...ali obavezno moras staviti neke letvice u pleg u kom se pece prase i da pomesas vodu i mast ili ulje, da ne bi gorelo..vec
da bi se ravnomerno peklo...i da ga s vremena na vreme prelivas....a bilo bi dobro i da ga okrenes koji put....na kraju kad bude gotovo samo zapeces da uhvati onu finu koricu prelijes sa malo piva...
..a vece uoci pecenja dobro namazes mascu, posolis...utrljas malo ruzmarina...pa neka stoji da povuce sve to....
...eto tako sam ja pekla nekad davno kad sam pekla...

to prvi put cujem, iskreno..bolje porani ujutro pa ispeci
ne pustam ni bojler ni masinu dok spavam ili nisam tu, ma nemam poverenja u el aparate da nece neki belaj da iskoci