Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo bi da ispečem pola praseta...ali malog, ima oko 6,5 kg u tom komadu. Zanima me, ako bi ga stavila večeras u rernu na jedno 130 stepeni, prekriveno folijom, da li bi bilo ok da ga ne diram do ujutru ? Na šta bi to ličilo ?

bilo bi, moja mama nam tako pece prasetinu
prase posoli, premaze mascu i podlije vodom ili pivom..stavi ga na ukrstene drvene dascice da ne pliva u toj tecnosti, nego da tecnost samo isparava

ja cu stati sa njima u red:zper:
i onako sam ti u komsiluku ovaj vikend
Do vikenda će se pojesti, jer je u četvrtak slava. A ja sam za vikend u tvom komšiluku...ako nađem neku polovnu veš mašinu u pristojnom stanju...da odnesem podstanarima jer je ova gecrkt što je sada imaju.

- - - - - - - - - -

Nego Smoki, jel imaš nekog u NS ko se bavi prodajom polovnih veš mašina da ne vučem odavde ?

Do vikenda će se pojesti, jer je u četvrtak slava. A ja sam za vikend u tvom komšiluku...ako nađem neku polovnu veš mašinu u pristojnom stanju...da odnesem podstanarima jer je ova gecrkt što je sada imaju.

- - - - - - - - - -

Nego Smoki, jel imaš nekog u NS ko se bavi prodajom polovnih veš mašina da ne vučem odavde ?

ma ja to stala u red za one koske sa divkinim kucicima:zcepanje: pored mene prase moze da prodje da se i ne okrenem,al kad svi skinu meso,pa ostanu skoro golisava rebarca..e onda nastupam ja:rumenko:
imam super majstora koji popravlja masine,ali ne znam da li ih prodaje.muz otisao za ledince da gleda fudbal sa mojim tatom,pa cu ga pitati da ga zove kad stigne

- - - - - - - - - -

umesila moje kiflice za debile...
čekamo da naraste testo...

:ceka:
u mom kuvaru prepisane,sa sve naslovom ,dragisine kiflice za debile.jednog dana kad me ne bude,mislim da ce ako iko bude citao,biti:huh:

Znači krastavac i šargarepa. I to je nešto.

Kada sam prvi put probala varivo od tikvica bilo mi je grozno, posle sam zavolela. Nema povrća koje ne volim. Rebarbaru nisam još probala :think:, nešto me ne privlači.

Znaci da ne znaci.To je tvoj proizvoljni zakljucak.Jasno sam napisala jedem sta mi se jede ako mi se jede u tom trenu od onoga sto ima i navela par primera.

Nemoguce je da si svo povrce probala te jedes sve.Mozda nisi naisla na nesto sto ti se ne dopada jer nisi to probala.

Poslednja izmena:
20161122_210524.jpg

Turene u rernu...

Trebalo bi da ispečem pola praseta...ali malog, ima oko 6,5 kg u tom komadu. Zanima me, ako bi ga stavila večeras u rernu na jedno 130 stepeni, prekriveno folijom, da li bi bilo ok da ga ne diram do ujutru ? Na šta bi to ličilo ?

a za koliko je to prase osoba? :sad2:

- - - - - - - - - -

meni se sad jede toplo prasence. :sad2: zahladelo taman onako slasno da ga smazem. :sad2:

a cekaj cekaj stici ce meni nov sporet, pa kad se raspecem :aha:
za sad mogu samo da vas gledam i kuvam na jednoj ringli :lol:

krcka se supa
pravo da vam kazem od nerviranja nemam zlelju nista ni da skuvam na ovom "sporetu", evo veceram spljosten sendvic u tosteru :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back