- Poruka
- 98.702
eto meni odlicnog izgovora za odlaganje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zabice pazi da ti ne stavi ovaj konzervans u kolacic....posle pravi od tebe figurice![]()
Vis da ne bira vise sredstva da izrazi svoju kreativnost....i dete navukla na taj blud
Jeli vrago a da ti malu naucis da modla nesto korisno....tipa keksice kolacice moze i torte....nesto jestivo brate....i mi forumasi imamo dusu....da mezetnemo nesto sto ne spada u kategoriju "jestivo al jedamput"![]()

Pa zar to nije turska.....tj original ne cak ni turska nego tamo dalje ka aziji bliski istok i sl
)
(mislim na arapske zemlje u sirem smislu ne na turke)Imaju varijacije na temu kolko oces
Najjace je kad svako drugo jelo zasseru suvim ili kostunjavim vocem(mislim na arapske zemlje u sirem smislu ne na turke)
Interesantno je da i nemci tj germanski narodi sever evrope isto smara sa suvim vocem u jelima
Dal imaju neke veze....
Skandinavci su otisli korak dalje pa mlate sa aj nazovimo ga dzemom (ista forma al nije toliko bas ubijeno secerom ko nase....stao mi mozak spavam kako zovu to na eng)
Kad ti baci to pored mesa dodje mi da umrem
- - - - - - - - - -
Kazem ja jedino dobro sto imamo je hrana....najbolja je
Ne mlatimo ni sa jednom krajnoscu....taman sredina....ne jedemo macke i bube.... ne mesamo slatko i slano....nije jednolicna....kuvamo pecemo przimo....bas potaman

)))
ja kuvala pasulj nocas do pola jedan, kad sam ga pametna stavila u 9 da se kuva. dan mi je kratak
vragana, daj recept za taj domaci plastelin, super izgleda![]()
))) Je l imaš ekspres lonac?
Nama je svekrva kupila neki od 9 litara (znači ne znam šta će nam toliki!!! lonac, al ok, napunimo trećinu)))
Elem, u njemu bude gotovo za sat vremena, stvarno je spas.

ma to je taj
ima i video neki lik snimio kako se pravi
i odlican je
i super je i za poklon
evo, ja sam po ovome pravila, al to je isti recept