Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zabice pazi da ti ne stavi ovaj konzervans u kolacic....posle pravi od tebe figurice :sad2:
Vis da ne bira vise sredstva da izrazi svoju kreativnost....i dete navukla na taj blud

Jeli vrago a da ti malu naucis da modla nesto korisno....tipa keksice kolacice moze i torte....nesto jestivo brate....i mi forumasi imamo dusu....da mezetnemo nesto sto ne spada u kategoriju "jestivo al jedamput" :(

Zabice pazi da ti ne stavi ovaj konzervans u kolacic....posle pravi od tebe figurice :sad2:
Vis da ne bira vise sredstva da izrazi svoju kreativnost....i dete navukla na taj blud

Jeli vrago a da ti malu naucis da modla nesto korisno....tipa keksice kolacice moze i torte....nesto jestivo brate....i mi forumasi imamo dusu....da mezetnemo nesto sto ne spada u kategoriju "jestivo al jedamput" :(

ma nek pravi sta oce
njoj je zapravo najzabavnije da mlati nas malom oklagijom :lol:

Eto neki crv nije dao mira i pocnem da motam dal su rodjaci...jedna strana kaze jesu druga kaze nisu bre ipak je paradajz rodjak (to moje hemisfere razgovaraju medjusobno :lol:)
I proverm....tacno paradajz....nisu tikve
Majku mu prevarantsku kako mi se podvuko pod tikve

Imaju varijacije na temu kolko oces
Najjace je kad svako drugo jelo zasseru suvim ili kostunjavim vocem :bljuc: (mislim na arapske zemlje u sirem smislu ne na turke)
Interesantno je da i nemci tj germanski narodi sever evrope isto smara sa suvim vocem u jelima
Dal imaju neke veze....
Skandinavci su otisli korak dalje pa mlate sa aj nazovimo ga dzemom (ista forma al nije toliko bas ubijeno secerom ko nase....stao mi mozak spavam kako zovu to na eng)
Kad ti baci to pored mesa dodje mi da umrem

- - - - - - - - - -

Kazem ja jedino dobro sto imamo je hrana....najbolja je
Ne mlatimo ni sa jednom krajnoscu....taman sredina....ne jedemo macke i bube.... ne mesamo slatko i slano....nije jednolicna....kuvamo pecemo przimo....bas potaman

Imaju varijacije na temu kolko oces
Najjace je kad svako drugo jelo zasseru suvim ili kostunjavim vocem :bljuc: (mislim na arapske zemlje u sirem smislu ne na turke)
Interesantno je da i nemci tj germanski narodi sever evrope isto smara sa suvim vocem u jelima
Dal imaju neke veze....
Skandinavci su otisli korak dalje pa mlate sa aj nazovimo ga dzemom (ista forma al nije toliko bas ubijeno secerom ko nase....stao mi mozak spavam kako zovu to na eng)
Kad ti baci to pored mesa dodje mi da umrem

- - - - - - - - - -

Kazem ja jedino dobro sto imamo je hrana....najbolja je
Ne mlatimo ni sa jednom krajnoscu....taman sredina....ne jedemo macke i bube.... ne mesamo slatko i slano....nije jednolicna....kuvamo pecemo przimo....bas potaman

То је тачно. Не волим превише састојака. Кад гледам оног Џејмија, увек ми се чини да би требало да се заустави негде на средини рецепта. ;)

Таман мислиш да је готово, он тресне пекан орахе или кашику меда или трпа поморанџе итд итд

Ja pravim kombinovano sa tikvicama i patlidzanom. U meso obavezno stavim mrvu cimeta i mrvu muskatnog oraščića. A kada prelijem pavlakom i jajima, pred sam kraj namrvim fetu (zato drugo jedva solim) i pospem pečenim susamom.
Sada se i meni jede to :lol:

Imam ja dobar recept za plastelin, traje i po dva meseca, Stalno se igram sa ćerkom sa njim.
400 gr oštrog brašna
40 gr limuntusa
130 gr soli
-pomešati u posudi
4 dl vode
5 kašika ulja
-staviti da provri
U vrelu vodu sipati suve sastojke i mešati desetak sekundi na vrućoj ringli pa istresti na radni deo i čim se malo prohladi (da ne peče) mesiti da se smesa ujednači.
Podeliti na više delova i dodati prehrambene boje.

ja kuvala pasulj nocas do pola jedan, kad sam ga pametna stavila u 9 da se kuva. dan mi je kratak :aha:
vragana, daj recept za taj domaci plastelin, super izgleda :D

Je l imaš ekspres lonac?
Nama je svekrva kupila neki od 9 litara (znači ne znam šta će nam toliki!!! lonac, al ok, napunimo trećinu :))))
Elem, u njemu bude gotovo za sat vremena, stvarno je spas.

Je l imaš ekspres lonac?
Nama je svekrva kupila neki od 9 litara (znači ne znam šta će nam toliki!!! lonac, al ok, napunimo trećinu :))))
Elem, u njemu bude gotovo za sat vremena, stvarno je spas.

zar mislis da bih dzedzila 3 i po sata pored sporeta dok dusa u meni spava da imam ekspres lonac? :lol:

- - - - - - - - - -

ma to je taj
ima i video neki lik snimio kako se pravi
i odlican je
i super je i za poklon ;)

evo, ja sam po ovome pravila, al to je isti recept

po kome, nema nista u tvom postu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back