Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U 18:30 gotova torta.
Sela sam da je gledam.
Odose mi sati na nju.
Al* bar jeste velika.

20 jaja je islo u kore.6 u prvi fil.Drugi fil 3 kesice pudinga plus nesto kockastog videti gore sta je divka stavila kao opciju jer nmg sad da se setim naziva plus secer plus dve kesice vanilinog secera.
Slag na kraju.

Pete probadajuci bol,zadnja loza utrnula i boli.

Keva moja je legenda.Za ovo bi joj trebalo dva sata plus bi oprala sve sudove dok radi ali ona ima decenijsko iskustvo.

Ako se nekome ne svidi torta jebacu mu mater.

Divke ti si totalna carica. :zag: Ko mi je na pp dao ideje takodje je carica najveca. :zag:

citam o bureku, jel moze neko da napise taj famozni recept za burek od baby jane?

moze
250ml mlake vode
125ml ulja
so
500gr kora
sir

izmesas so, ulje i vodu u ciniji
podmazes posudu u kojoj ces da peces burek
slozis dve kore na dno
preko stavljas kore koje zguzvano prvo provuces kroz tu vodicu
mestimicno poredjas i izmrvljeni sir
zavrsis sa korom koju lepo razvuces preko bureka na kraju isto okvasenom
tecnost taman treba da ti bude dovoljna za tih 500gr kora
ispeces i pecen burek okrenes cim izvadis iz rerne
javi kad spremis

Kupila sam smrznuto grilovano povrće. Zna li neko kako se to sprema?

Na sajtu jednog proizvođača piše: upotrebljava se u smrznutom stanju. Jednom odmrznuto povrće ne sme se ponovo zamrzavati. Sigurno ga neću jesti smrznuto.
Da li da ga propržim, stavim u vodu (u kesi, naravno), u mikrotalasnu....?

...danas riba i tikvice na teflonu prelivene maslinovim uljem i malo belog luka....savrseno...

- - - - - - - - - -

..kupila one okrugle tikvice da punim nisam ih do sad nikad uzimala, pa da probam i to, i kupus, bice u toku nedelje sa nekom junetinom....eto rucka cele nedelje...

Za ručak kod keve na salašu u pauzi posla bila supa od matore koke trkačice(što bi ZD rekla!) s prsta masti i ćufte s mladim krompirićima i sosom od mirođije(meni omiljeno jelo), ali najvećma sam se odvalio od palačinki sa sremskim sirom i oraJima.
Žena i deca su u Žablju kod tasta i tašte, imali roštilj, zavidim u zakonom propisanim količinama!:mrgreen:

Za ručak kod keve na salašu u pauzi posla bila supa od matore koke trkačice(što bi ZD rekla!) s prsta masti i ćufte s mladim krompirićima i sosom od mirođije(meni omiljeno jelo), ali najvećma sam se odvalio od palačinki sa sremskim sirom i oraJima.
Žena i deca su u Žablju kod tasta i tašte, imali roštilj, zavidim u zakonom propisanim količinama!:mrgreen:

:lol:
samo da kažem
u moj tanjir sam stavila - svinjetinu, luk, sargarepu, puno šampinjona, paradajz i tikvice i začinila
i meni je bilo super
tolko su se žalili da su sve pojeli :lol:

chek polako
jel tvoja keva trchala za kokom
ili je koka dotrchala na panj?
il neshto deveto?
enivej
gadan opis uzitka u istom

- - - - - - - - - -

chek polako
jel tvoja keva trchala za kokom
ili je koka dotrchala na panj?
il neshto deveto?
enivej
gadan opis uzitka u istom

- - - - - - - - - -

Коку је ухватио радник(долази 4-5 пута недељно), од живота је растави ћале, има лаку руку, а и вет је у пензији с преко 4 банке стажа, остало је кева урадила.
Човек је сваштојед, сори, коокање не чини на ствар.

Коку је ухватио радник(долази 4-5 пута недељно), од живота је растави ћале, има лаку руку, а и вет је у пензији с преко 4 банке стажа, остало је кева урадила.
Човек је сваштојед, сори, коокање не чини на ствар.

pa dobro
prijatan vam dar
i dan
i kokanje rokanje
zenidbe udadbe svadbe
samo da je hladna glava
e!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back