ANDREJ MK
Primećen član
- Poruka
- 545
Kobasice i pire krompir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može recept?Obrok salata od karfiola i šargarepe sa barenim jajima
Pogledajte prilog 1646717
Može recept?
Sviđa mi se kombinacija, probala bih. Slika ko slika. Zbog lepe slike sam jednom pravila potaž od kelerabe i to je među top najgorim stvarima koje sam probala.ma kakav recept, jel vidiš na šta to liči
još samo nedostaje @RužnaKoLopov
da posadi koju travku u tanjur
kelerabu volim tako da ne bi bio problem ali znam da ima tako specifičan miris da (kada je ne bih voljela) nema te fotke zbog koje bih je probala pa makar skuhala taj potaž, pomirisala i bacilaSviđa mi se kombinacija, probala bih. Slika ko slika. Zbog lepe slike sam jednom pravila potaž od kelerabe i to je među top najgorim stvarima koje sam probala.
Pokidala siCarska proja
Supa sa knedlama
Domaci hleb
Sladak kupus sa svinjetinom
Pileći file
Svinjske šnicle
Pita sa jabukama
Topla čokolada
Da me čovek pita zašto!
Meni je keleraba super za salatu, ali kao potaž je sra.njekelerabu volim tako da ne bi bio problem ali znam da ima tako specifičan miris da (kada je ne bih voljela) nema te fotke zbog koje bih je probala pa makar skuhala taj potaž, pomirisala i bacilaa prethodni post bio je šala (naravno)
Mere nema..to sama odredišMože recept?
ja bih umjesto majoneze dodala dimljene slaninice (zbog ukusa dima) ili čvaraka (onako za hrskavu komponentu) šta misliš kako bi to izgledalo???Mere nema..to sama odrediš
Potrebno ti je karfiol, jaja, kisela pavlaka, majonez, sitan sir ili sirni namaz,biber,peršunov list ..to je osnov ali ja dodam šargarepu i kisele krastavcice
Konkreto juce sam imala malu glavicu karfiola, 2 manje šargarepe ocistila sve to , šargarepu isekla na kolutove i prvo njiu barila u slanoj vodi,izvadila ih , pa dodala cvetove karfiola..bitno je da ne prekuvaš karfiol.ocedis i ohladiš.Sve se to obari brzo.Obariš jaja jedno ili dva.iseckaš ako voliš kiseli krastavcic ja sam iseckala 2 mala kornišona.
U posudu izmešaš malo 1-2 kašike majoneza,1-2 kašike kiselu pavlaku,sitan sir ( koristim onaj imlekov u zelenoj kantici ) opet 2 kašike..može da se doda malo rena po ukusu , pobiberi se , isecka peršunov list i pomeša sa karfiolom i šargarepom.Kolicine majoneza i kisele pavlake i sira sama odrediš po svom ukusu