- Poruka
- 121.748
Danas sarme i pohovana piletina, salata kiseo kupus
Bice i za sutra
Bice i za sutra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pohovana piletina za predjelo, sarma za glavno jelo a kiseo kupus za sutraDanas sarme i pohovana piletina, salata kiseo kupus
Bice i za sutra
Mene zanima jel kiseo kupus salata uz sarmu?Danas sarme i pohovana piletina, salata kiseo kupus
Bice i za sutra
Nije, prvo sarma kao predjelo onda piletina sa kiselim kupusomMene zanima jel kiseo kupus salata uz sarmu?![]()
Sad imam domaci, a u stanu sam kupovalaKakav kiseli kupus kupite kada zavijate sarme? Naravno ko kupuje, ko ne kiseli sam.
Jeste, stavila ona to cim je krenula jesen... Vole ga oni svi pa im je to mast hev...Imam ja svoj kupus. Nego pitam, viđam vakuumirani po prodavnicama, pa ne znam da li je to taj.
Ta tvoja sveki neka vredna žena kada joj se već ukiselio kupus.
Vakumirani.Kakav kiseli kupus kupite kada zavijate sarme? Naravno ko kupuje, ko ne kiseli sam.
Ja uzela neki vakumirani u listovima u maxijuKakav kiseli kupus kupite kada zavijate sarme? Naravno ko kupuje, ko ne kiseli sam.
Sta se oseca?Sad imam domaci, a u stanu sam kupovala
Nemam pojma neki iz maxija listovi upakovani, ne znam marku, koja god da je, ako kupis glavicu pola bacis bude veliki onaj koren deo pa tu varaju za tezinu, tako da bolje kupi listove
I pazi, oni to kisele esencijom da ubrzaju, pa sam ja taj kupovni potapala u vodu da izvucem tu hemiju koliko god mogu, a ne mozes skroz, oseca se....
Sarma predjelo?Nije, prvo sarma kao predjelo onda piletina sa kiselim kupusom
E nije bila moja ideja, ja sam htela sladak kupus salatu ali sam nadglasana pa ajde
Svecano otvaranje sezone kiselog kupusa na sto nacina![]()
EsencijaSta se oseca?
Ne oseca se nista
Koliko je volim meni može biti i dezert.Sarma predjelo?
Sarma moze biti samo glavno jelo.![]()
pa može, što ne može. mm je jedno vreme, obavezno posle ručka jeo nešto suhomesnatoKoliko je volim meni može biti i dezert.![]()
pohovani karfiol - to je i lepo i zdravo, ja to volim, moja deca baš i ne pa ne pravim tako čestoJa sam danas pekla svinjsku džigericu u maramici i pire krompir. Sutra ću karabatake na teflonu (ili ćevape) i pohovani karfiol.
Ja ne volim pohovani karfiol, ni Sava. Ostali obožavaju.pohovani karfiol - to je i lepo i zdravo, ja to volim, moja deca baš i ne pa ne pravim tako često