- Poruka
- 398.727
Pohovana piletina ala KFC i lenja pita sa jabukama..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas boranija corba
Što je ovo lepooo!
A ukusno kao da nisam ja spremalaŠto je ovo lepooo!![]()
Proces se nastavlja
Pogledajte prilog 1643094Pogledajte prilog 1643093
Pogledajte prilog 1643095Pogledajte prilog 1643097
Hleb je gotov.
Pogledajte prilog 1643096
Još ručak, pileća krilca, bataci u marinadi sa soja sosom i krompir sa začinima.
ovo izgleda odlično, ima li negdje receptŠto je ovo lepooo!![]()
Ja bih i uzorak.ovo izgleda odlično, ima li negdje recept![]()
Ja bih i uzorak.![]()
Kada ne znam šta ću da pravim, kada deca nemaju ideje... svratim ovde i tražim gde sam napisala "e ovo moram da probam".jaoooooo pa ti se inspirišeš s receptima s čitave straniceznam, nije lako izabrati samo jedan
ovo što radiš izgleda divno
![]()
Ja ovo mogu da pravim jedino ako mi gosti dolaze. U suprotnom bih smesu jela kašikom.Gnezda
2 dl vode
200 gr šećera
150 gr margarina
100 gr čokolade
Da se istopi ...
2 kašike nutele ili nekog drugog krema
200 gr mlevenih badema, lešnika ili oraha
250 gr plazme
Izmešati pa kad se ohladi praviti kuglice kao manji orah, svaku uvaljati u seckani lešnik(badem, orahe), pritisnuti u sredinu.
Sa špricem sipati po malo nekog krema (ja sam beli deo nekog no name)
Bude oko 70 komada
Bolest, ne znam da li će dočekati nedelju i goste za Slavu, a ima ...pa sad malo manje od 70Ja ovo mogu da pravim jedino ako mi gosti dolaze. U suprotnom bih smesu jela kašikom.![]()
Koliko manje?Bolest, ne znam da li će dočekati nedelju i goste za Slavu, a ima ...pa sad malo manje od 70![]()
Ne dovoljno, još moram da probam, čini mi se da na nekim nema dosta fila...te nisu za goste, a i neke same spadaju sa tanjira...Koliko manje?![]()
i provjeri da poneka nije malo zagorenaNe dovoljno, još moram da probam, čini mi se da na nekim nema dosta fila...te nisu za goste, a i neke same spadaju sa tanjira...
Gnezda
2 dl vode
200 gr šećera
150 gr margarina
100 gr čokolade
Da se istopi ...
2 kašike nutele ili nekog drugog krema
200 gr mlevenih badema, lešnika ili oraha
250 gr plazme
Izmešati pa kad se ohladi praviti kuglice kao manji orah, svaku uvaljati u seckani lešnik(badem, orahe), pritisnuti u sredinu.
Sa špricem sipati po malo nekog krema (ja sam beli deo nekog no name)
Bude oko 70 komada
Nemoj !!!za recept, svakako ću ih napraviti
baš još imam zalihe mljevene plazme
![]()
Nemoj !!!
Ja ću izgleda morati još jednu turu jer ova neće izdržati do nedelje. Svi su se navadili.
A inače ne jedu slatkiše, obično kolače pravim pola mere ili trećinu, a i to se podeli po komšiluku .
Tako'e!kod mene obrnuto, kolače pravim puno meru i ne dijelim s nikim
ok, možda s nekim tko mi je baš jakoooo drag ali malo je takvih macana
![]()
tvoja deca nisu više deca, tako da šta te brigaNisam ništa kuvala.
Napravila sam pozamašnu kajganu sinoć, domaći hleb i kajmak. Šolja jogurta.
...dobro, maznula sam deci neke slatkiše ali to se ne računa.
Misliš? Pa da, sada se više ne ljute nego me snabdevaju istim.tvoja deca nisu više deca, tako da šta te briga