- Poruka
- 73.850
Gladna sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me taj patlidžan kad budeš probalaDanas olimpijada kuvanja za par dana
Pilav
Musaka od tikvica
Peceni patlidzan sa nadevom ko pica (pelat, pecenica, mocarela, kackavalj, zacini) zvacemi ga pica patlidzan(experiment, da vidim sta cu dobiti)
Pilav gotov
Pece se musaka
Posle ce patlidzan
Pogledajte prilog 1640706
Gotov je, sad cu ti slikamZanima me taj patlidžan kad budeš probala
Izgleda bzv ko mesto zlocina
To je i moja deviza....ne zanima me izgled...nego sta znam neko voli da mu to sve lepo izgleda, ovo je daleko od togaUh, kao da je važno kako izgleda! Pa nije za izložbu!
To je bilo pozitivno "Joj" - probala bih!

Nisam ga do sad uzimala, promakao mi, vidim tetrapake i teglice, sve sam isprobala i ok su ali ovo danas slucajno vidim u konzervi i reko ajde, bas je dobarDa, taj seckani je lep i za paste, gulaše, variva. Volim.
Pa da sam grilovala ne bi se razlilo sve okolo u vodi i skliznuo filIzvini, a šta im fali?
Pa kako drugačije da izgledaju, nije ti rerna AI pa da ga ulicka za naslovnu stranu.![]()

Fil ti je sklizo zbog filaPa da sam grilovala ne bi se razlilo sve okolo u vodi i skliznuo fil
Ja ga pokupim i smazem, sta mi tesko![]()
Al ti napravis camac koji drziFil ti je sklizo zbog fila
Sve tecno i ta sunkica pusti vode i eto
Ja nikada ne grilujem patlidzan a punim ga mlevenim mesom
I nista ne iscuri i ne razgnjeca se
reko e hbgDa, ni u onom mom receptu u kom su isto šnicle patlidžana ništa ne sklizne, a stavljam sve to živo u rernuFil ti je sklizo zbog fila
Sve tecno i ta sunkica pusti vode i eto
Ja nikada ne grilujem patlidzan a punim ga mlevenim mesom
I nista ne iscuri i ne razgnjeca se
Pa ne mozes ocekivati davti na ravnom ne sklizne, to nije testo da upije vodu iz fila.Al ti napravis camac koji drzi
Ovo je ravna "ploca" kad je krenuo da pusta u rerni vodu gledas ga kako se krcka u vodireko e hbg
Dobro naravno i paradaz pusta i mocarela i sve...a nema testa da upije
Sledeci put cu da grilujem, manje ce biti vode svakako

Ja sam to pravila nekad pre sto godina i super mi je bila i nemam pojma što posle nisam više.
mnogo je lepo, ponovi! pitala sam se kako idu kupus i te mlečne stvari i idu odlično.Ja sam to pravila nekad pre sto godina i super mi je bila i nemam pojma što posle nisam više.
Ma znaš kad sam pravila, pre 15 godina. Skroz mi ispalo iz mozga i vidim neki dan kod ketonca. Ponoviću.mnogo je lepo, ponovi! pitala sam se kako idu kupus i te mlečne stvari i idu odlično.
ima taj lik super recepte- sledeća je "otvorena" sarma od kiselog kupusa, za nas lenje.
al najviše volim što sam isprljala samo dva suda- u istoj posudi dinstala kupus, pa izvadila u neku mini vanglicu, pa u toj od kupusa pržila meso i sve posle u njoj pomešala, zalila onim mlečnim umućenim u dubokom tanjiru gde je sačekao kupus, pa u rernu u prvoj posudiMa znaš kad sam pravila, pre 15 godina. Skroz mi ispalo iz mozga i vidim neki dan kod ketonca. Ponoviću.