Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.692
Ja ću danas supu, roštilj kobasice i nekakav krompir. Možda minut pire, nabavila sam iz Lidla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako pržiš ribu, u šta uvaljaš? Mislim, ako striktno izbegavaš brašno.Juce sam nabasala na sarana u lindi, tako da danas kotleti sarana za rucakprilog cu spanac pire
Pa u brasnoAko pržiš ribu, u šta uvaljaš? Mislim, ako striktno izbegavaš brašno.
Jedne kesice.Ima li koga, a da je spremao minut pire iz Lidla?
U pakovanju je 3 kese po 110g. U uputstvu piše u pola litre vode i 2dl mleka dodati sadržaj pakovanja. Jedne kese sadržaj, ili sve tri?![]()
jedneIma li koga, a da je spremao minut pire iz Lidla?
U pakovanju je 3 kese po 110g. U uputstvu piše u pola litre vode i 2dl mleka dodati sadržaj pakovanja. Jedne kese sadržaj, ili sve tri?![]()
mislim da ja to ne bihKad pomenu cime valjam, palo mi na pamet badem "brasno" nego mi se ne trosi na przenje, skupa zanimacija. Malo sto su me osurili za ribu sad jos i u badem da je valjam, mnogo je kume
A i ne znam kako bi se ponasaloposto je domaca radinost "brasno" nije onaj fini prah?
slobodno prosledi ovamomožda napravim pitu (koju ne volim).
Još nisam. Čekam da deca izglasaju.slobodno prosledi ovamo![]()
Pa da....ma necu ni da probam jer bih utrosila 300g najmanje te skupe zajebancije i plus da zagori ili sta god....mislim da ja to ne bih
sva ta zrnevlja i orasi brzo izgore
Lako za bućkanje, treba neko to da pojede.Posto sam ceo dan bila van kuce, tek sam sad veceru zbuckala
Salata u fazonu sta imam
Iceberg, sargarepa, celer, kuvana jaja, mocarela, semenke, dresing ja buckam moju domacu verziju kao cezar
Ja i svekrva smo popasala i sve ufcaleLako za bućkanje, treba neko to da pojede.![]()