- Poruka
- 121.753
Joj sto ih volim

Ja njih haldne jedem najradije, namazem neki krem sir, urolam i tako nabijem u usta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj sto ih volim
Kaze mi m "mala ovo i ovo (pokazuje na dupe i sise) nemoj da ti padne na pamet da smrsas, ostalo mozes briga me, si cula!"Brus izbaci iz upotrebe, ionako je zima, sve ostalo ušivaj iznutra na struku, posle oparaš kad se unormališ.![]()
Teraj ti to dok je vremeMoram ove vaše recepte za zdrave hlebove da spojim na jedno mesto.
Ručak sam preskočila, nisam bila skoro ceo dan kod kuće. Sad sam stavila banana bread da se peče. Htela sam kuglof sa višnjama i čokoladom ali ćerkin dečko ne voli višnje pa hajde nešto što volimo svi.
Jao da znaš da mu svaki dan pretim batinama ali džaba! Na hrani je zaheban, ništa ne voli. Čak mi je i njegov tata skoro kukao kako je ranije sve jeo, a sada izmišlja. Šta ću, on mi dođe kao treće dete.Teraj ti to dok je vreme![]()
Reklamacije ne primamo, nek zamišlja.Kaze mi m "mala ovo i ovo (pokazuje na dupe i sise) nemoj da ti padne na pamet da smrsas, ostalo mozes briga me, si cula!"
Reko al to mi se prvo topi
Slogirao se
Mislim da je on u najvecim mukama sad #teska prica
De si nasla tog nevaspitanogJao da znaš da mu svaki dan pretim batinama ali džaba! Na hrani je zaheban, ništa ne voli. Čak mi je i njegov tata skoro kukao kako je ranije sve jeo, a sada izmišlja. Šta ću, on mi dođe kao treće dete.
A nije, doooobar je. On samo kaže: "Ne mogu hvala" ali ga ova moja mala rospija oda i kaže da on to ne voli.De si nasla tog nevaspitanog![]()
Pokvarenjaca malaA nije, doooobar je. On samo kaže: "Ne mogu hvala" ali ga ova moja mala rospija oda i kaže da on to ne voli.![]()
Raskrmeljah se.Sta je misevi, spavamo a
Nema spavanja, ustaj vojsko treba se kuva i cisti kuca![]()
Koja ti ono beše adresa?Au sta uradih, sad sam se okupala i sela, koci me leva strana cela ruka cela ledja
Hebala sam sama sebi nanu od 9 jutros kuvam
Ali sam zato spremila: zuta kuvana boranija, dinstani sladak kupus, teleca corba, lovacke snicle
Patlidzan i paprike su mi ostale ali ja braco i sestre vise ne mogu
M je sad jeo telecu corbu i lovacke (to je njegova zelja bila) hteo je da se ugusi jeduciJos se ja tusirala dok je on jeo, tek sto sam ugasila rernu, ne moze da ceka vise navalio odma. Ja se tusiram i cujem ga nesto prica ali ne razaznajem sta je. Reko hbt nije valjda da sam zajebala nesto. Kad sam zavrsila odem u kuhinji vidim on se davi u hrani, sta je bilo, mala ovo je odlicno ja ne mogu da stanem, dva tanjira corbe dva tanjira lovackih
de mu stane glista jedna. E dobro je drago mi je.
Prvi put sam experimentisala bacila sam snicle da se krckaju u rerni, pa sam se pitala da l ce se onaj saft ponasati dobro.... Sve je dobro
Boranija i kupis ga uopste ne zanimaju naravno
Pogledajte prilog 1636454
lidlov odličan, ukus kao pravi@Ona Marge koji pire iz kesice koristiš? Ja moram da pronađem neku instant varijantu, jer kuburim sa vremenom.
Da nema ovog foruma,ja za pola jela ne bih nikad cula,a kamoli jela...Jesi li probala?
To je jelo koje se pravi u najvećoj šerpu koja postoji u kuhinji. Zatim sedneš i jedeš. Ustaneš sa stola, opereš suđe. Sedneš. Ustaneš, odeš u kuhinju, otvoriš šerpu, uzmeš viljušku i uzmeš još malo. Izađeš iz kuhinje. Vratiš se kasnije i pojedeš još malo. Ovaj put ostaviš viljušku u šerpi. Vraćaš se i sudaraš sa ukućanima u kuhinji sve dok se ne pojede sve.
Dobro je...vec sam pomislila da samo ja nisam nikad cula za to.To se jede u Vojvodini.
...i rezanci s makom![]()
Nije svaki gorak,to zavisi valjda od toga kako je gajen.Usoli se i odstoji...ali to opet nije garancija da nece biti gorak.Cini mi se da u turskoj kuhinji,negdje sam gledala u nekoj emisiji,prvo obare,ali nisam to probala nikad.Da cula sam za to usoljavanje
Davno jos kad sam nesto njega grilovala bio gorak, zgadio mi se....posle vise nisam spremala ....
Tu i tamo naletim na njega kad nesto narucim u restoranima, i nikad nije bio gorak
Probala bih da ga spremim....samo se tripujem da ne ispadne gorak, ne znam jesam ja zajebala nesto pa sam izazvala gorcinu....
Svakih par meseci ista temaDa nema ovog foruma,ja za pola jela ne bih nikad cula,a kamoli jela...
Sta vam je to "nasuvo"?
Kuvani rezanci sa necim?
ja namerno nisam pitala, negde sam naslutila da ne trebaSvakih par meseci ista tema
Sta je nasuvo
Jel moguce?
Ja volim taj stiropor.Pa ovo nije pluta, karton možda al pluta nije
Pluta je možda onaj pirinčani stiropor![]()
Moguce je.Ja nisam cesto na ovoj temi.Svakih par meseci ista tema
Sta je nasuvo
Jel moguce?
ja ga jedem iz čistog zadovoljstvaJa volim taj stiropor.
Ne znam cemu sluzi tacno,ali dobar je za grickanje.