Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Ja bih ih ubacila u krompir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шампињоне си могла да издинсташ, па испржиш са јајима, паприком и белим луком.Ja pečem krompir sa začinima, dinstam piletinu. Imam šampinjone koje moram da upotrebim, nemam ideju šta sa njima da radim. Imam i dve tikvice, možda za večeru one Minine mafine, pa da ponesem i za doručak na posao. Ali šta sa šampionima?
Krompir i piletina su bili za sve ukućane, a stariji iz donjeg doma nisu baš otvoreni za inovacije, dosta su začini raznih vrsta koje sam utrpala bukvalno svuda. Što se šampinjona tiče, mislim da napravim kao sos sa pavlakom i posle u to ubacim neko meso, pa bude meso u sosu od pečuraka, ali sutra ću to. Usput sam napravila mafine sa tikvicama, a sad ću i banana bred kao mafine, da iskoristim neke banane i breskve i kajsije koje imam.
Pa da, tako nešto. Malo dete je od sutra na raspustu, a veliko od iduće nedelje. Imam tačno nedelju dana da se uhodam, jer posle je glavno pitanje "šta ćemo da jedemo?".Moja mama pravi piletinu u sosu od pečuraka i praziluka sa pavlakom, stvarno bude super
Ће ти пошаљем и ово моје дете па се дружитеDanas sam planirala i neko meso ali mi se uopšte ne jede. Na granici sam da predjem u vegetarijance izgleda.

I ja ga jedino tako jedem da mi prija baš. Jos mogu s raznja i ti je to. Sve ostalo pojedem reda radi. Djete posalji na raspustu,zamisli da sam joj tetka.Ће ти пошаљем и ово моје дете па се дружите
Иначе, данас је пала одлука да купим тигањ за гриловање...тако би, каже, јела месо.
@Lúnasa хвала![]()
Ти баш волиш да глумиш навигатораI ja ga jedino tako jedem da mi prija baš. Jos mogu s raznja i ti je to. Sve ostalo pojedem reda radi. Djete posalji na raspustu,zamisli da sam joj tetka.

Meni je kuća skoro uvijek puna. Od kad znam za sebe.Ти баш волиш да глумиш навигатора![]()
Једи то што ти се једе, не сили себе ни на шта. Тело ти само говори.Ja sam napravila paprikas koji nisam ni takla
Imace i za sutra
Meni se samo jogurt pije i jedu mi se breskve