Šta kuvamo danas 9

Danas sam špagete bolonjeze. Posle otišla sa sveki da koljemo neke piliće, pa ću sutra logično piletinu. Nemam pojma šta ću sa njom, ali sam je uvaljala u ulje, senf, so, biber, neke trave, i tako... Videćemo sutra.
Što se noktiju tiče, od prošle nedelje su se moji crveni nokti borili junački da opstanu, pa pobeleli vrhovi, nokti porasli, vidim sad i palac malo okrnjen. Hoćete da vam slikam? :zper:

Danas sam špagete bolonjeze. Posle otišla sa sveki da koljemo neke piliće, pa ću sutra logično piletinu. Nemam pojma šta ću sa njom, ali sam je uvaljala u ulje, senf, so, biber, neke trave, i tako... Videćemo sutra.
Što se noktiju tiče, od prošle nedelje su se moji crveni nokti borili junački da opstanu, pa pobeleli vrhovi, nokti porasli, vidim sad i palac malo okrnjen. Hoćete da vam slikam? :zper:
Тема је Женски нокти.
Нису нам баш увек ни лепи ни сређени :lol:

Naravno! Evo i mene naterali, a to baš i nije teško.
Ma nije mi zbog izgleda, mada jeste smesno fensi roze
Nego je trebalo da bude kao kapri, beli fil posebno a posebno crveni sa jagodama
Sjebala sam crveni i da mi ne bi curelo ja ih pomesam zajedno :lol:
Ja se ne bih žalila 😀

Nisam proveravala šta je ostalo od juče, a nešto me mrzi da idem u prodavnicu. Možda ispečem neke kobasice za ručak ali moram da smišljam i za sutra šta ću. :roll: Trebaće mi neki dobrovoljac da ode do prodavnice.

Napraviću i neki kolač sa jabukama.

Pekla piletinu i batat. Pomidor salata.
Skuhala puding od vanilije, obojala kosu nokti će još počekati ako mi još šta za raditi padne napamet 😂😂
Да, нокти тек увече...и коса. Да се не умирише на храну.
Значи, ми дођемо на ред кад дођемо.

Значи, ми дођемо на

Значи, ми дођемо на ред кад дођемо.
Mrzim biti nesposobna dok mi se suši lak 😂
I obavezno zakačim negdje bar sa jednim 😅

Za ručak neko meso i supa, ali i jedna salata koju sam prvi put probala.
Klasika paradajz, luk a umesto krastavaca naseckane sveže tikvice, maslinovo ulje i bosiljak.
Kako je to dobro ispalo, ja od sad krastavce ne koristim , ionako mi smetaju za varenje

Back