Nadam se.Биће и то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se.Биће и то.
Ja se slažem sa Minom, odmaraj, uživaj.Pa morala sam da nađem ženu da kuva i radi ostale poslove po kući, šta ću opirala sam se ja tome ali džaba više ne mogu.

Dođite kod mene na sladak kupus, prste da položes kakav jeZa ručak još ništa, nisam stigla do kuće. Možda nešto za večeru, ali možda bude i recitacija.![]()
Nije mi omiljen, ali mogu da zamislim kako je lep. Prijatno ti bilo!Dođite kod mene na sladak kupus, prste da položes kakav je![]()
Hvala.Nije mi omiljen, ali mogu da zamislim kako je lep. Prijatno ti bilo!
Šta je to, hoću ja!Nama je napokon zmaj kupio frizider, brz je, jedno par godina
Tako da cu veceras da spremim moju buckuris salaticu i makarone pa da ponesem tamo da imam za sutra

Ja ga volim, posebno ovaj mladJa sam danas kuvala kupus, odličan je, ali ja ga ne volim.
Sutra ću pileće džigerice, ako nađem da kupim. Ako ne, onda boraniju.
Pa to je sistem sta imas u frizideru i samo menjam dresinge u zavisnosti od kako mi dodjeŠta je to, hoću ja!![]()
). Mrzi me da ustanem trenutno, a kamoli da kuvam.
za sutra.
stvarno su slatke, meni bi bilo žao da jedem iz njihТеглице су предивне![]()
Neki paprikas boga pitajdanas sam iseckala luk, papriku, paradajz, krompir i meso sa pil. leđa i stavila da se krčka
ne znam kako se to zove, al svi to volimo.
po sistemu sta imasКако их растураш?Rasturene tikvice