Šta kuvamo danas 9

E provalila sam foru sa origanom....setim se ja jednom da origano ide dobro sa paradajzom, aj probam....e sjajno je!
So, biber, origano, beli luk u prahu
Њах, може само бибер, не волим кад ми нешто баш поремети тај мирис и укус...а лукац и оригано су баш јаки.

kud ugledah avatar od limunade.. odjednom mi se pije limunada...odoh da je napravim
pola litre napravih i sada je gustiram..
20240621_185123.jpg

Ja cu da izvucem filete ribe iz zamrzivaca da se otope, samo imam jedno trik pitanje - kako da ih spremim a da ne umrem :lol:
Ako upalim rernu to ni klima nece moci da sredi, ima umirisem filtere na ribu :lol: ako przim napolju ja cu da se isprzim
A mogla sam se predstaviti ko gospodja sa vestackim noktima koja ne zna da kuva, da me voda u restorane :ogledalo: hebo me patak ja jela g da sam domacica zena volim da kuvam, evo ti sad kuvaj na 40

Ja cu da izvucem filete ribe iz zamrzivaca da se otope, samo imam jedno trik pitanje - kako da ih spremim a da ne umrem :lol:
Ako upalim rernu to ni klima nece moci da sredi, ima umirisem filtere na ribu :lol: ako przim napolju ja cu da se isprzim
A mogla sam se predstaviti ko gospodja sa vestackim noktima koja ne zna da kuva, da me voda u restorane :ogledalo: hebo me patak ja jela g da sam domacica zena volim da kuvam, evo ti sad kuvaj na 40
Nemoj da vadis ribu,ako već jesi vrati je. Da te svekrva nauči nešto! Nikad ne govori šta ćeš praviti za rucak! Možda se u medjuvremenu predomislis!

Možeš u foliji u rerni, tako se neće jako kuća osećati. Napraviš kao vrećice od folije a u svakoj toj vrećici parče ribe, par cvetova brokolija/karfiola/šargarepe il šta već ima. Malo maslinovog odgore i soli. Posle začinjavate čime god hoćete a najlepše je samo uz kiselu pavlaku.

Možeš u foliji u rerni, tako se neće jako kuća osećati. Napraviš kao vrećice od folije a u svakoj toj vrećici parče ribe, par cvetova brokolija/karfiola/šargarepe il šta već ima. Malo maslinovog odgore i soli. Posle začinjavate čime god hoćete a najlepše je samo uz kiselu pavlaku.
Ја тако спремам скушу, преукусна је.
Али неће Метла рерну...неће барено...неће да пржи...неће ни код шишмиша да се врати, ево не знам :telefon:

Znam taj fazon, tako ugl kad pecem recnu celu...a moze i fileti ...uzecemo u razmatranje

Ја тако спремам скушу, преукусна је.
Али неће Метла рерну...неће барено...неће да пржи...неће ни код шишмиша да се врати, ево не знам :telefon:
Da sam se pametno udala vodio bi me frajer u restoran na ribu, a ne ja da spremam
Sad sam mu to rekla i dobila sam odgovor - pa kad si raspikuca! :rotf:

Back