Šta kuvamo danas 9

juce mi nije bilo do kuvanja
bacila sampinjone na tiganj, izvukla svu vodu iz njih, kad su poceli da se karameliziraju, dodala seckani beli luk i saku persuna, puno bibera
prohladila i pomesala sa grckim jogurtom
istostirala hleb i napravila grcku salatu uz to
bas je bilo ono sto nam treba na ovu vrucinu
m igra neki trunir ovaj vikend, pa spremam samo za cerku i sebe
danas cu salatu od bulgura, grilovane tikvice, crvenog luka i leblebija
i ponovo grcku salatu
sestra nudi junece snicle i pire, a meni je muka od zimske hrane
pre neki dan smo jedva svarili one cufte
ne bi mi palo na pamet da ih spremam da m nije dao predlog jer su mu se jele
mogla sam da bacim burgere i povrce na gril, vise bi nam prijalo
deca su od sutra na odmoru dve nedelje, pa cu da se odmaram od kuvanja
i da zavrsim napokon ovaj svoj stan sa majstorima
izrendali su mi nerve

Danas po ovoj zaropek od dana za ručak u bolnici tačno u pola 2 ladan, ladan bolonjez raskuvan još prošle godine, pa,su valjda mislili da je greota da se baci, a i taman da se razladimo po ovim cudu....pa onda kažu nemoj da psujes bolnicu, ko psuje bolnicu, to samo kuvaricu i nutricionistkinju majke im ga spalim bas :poludeo:

Danas po ovoj zaropek od dana za ručak u bolnici tačno u pola 2 ladan, ladan bolonjez raskuvan još prošle godine, pa,su valjda mislili da je greota da se baci, a i taman da se razladimo po ovim cudu....pa onda kažu nemoj da psujes bolnicu, ko psuje bolnicu, to samo kuvaricu i nutricionistkinju majke im ga spalim bas :poludeo:
Ovo je trebalo da se pojavi juče, zašto nije evo ne znam.

Kod mene nikad nije imalo veze koliko je vruće napolju sa tim da li sam gladna ili kao neka samo cu salatu, ni sad bolesna ne mogu tako, a tek kad sam bila zdrava mogla sad lagano i sarmu u sred 40 stepeni, kao što i dan danas pujem vreo nes bez obriza koja je temperatura. Kad god mi je konobar doneo hladan jer je mislio da sam se zbunila, donosio je drugi vruć ;)

IMG-8c70404295a3973d2f771edb5e217195-V.jpg
bio nam gazda , pardon, domaćin Grk, doneo vruće lokumadese...sa medom

Back