- Poruka
- 397.120
tebe treba banovati znaš...gde mi pomenu sarmu koju obožavam...Sarma.![]()

samo kažem..ne brini, uvaljivanje važi za familiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebe treba banovati znaš...gde mi pomenu sarmu koju obožavam...Sarma.![]()
Obećanja, obećanja....tebe treba banovati znaš...gde mi pomenu sarmu koju obožavam...i uvek gledam da se "uvalim" na sarmu
samo kažem..ne brini, uvaljivanje važi za familiju![]()
Ne vidi se sta je ovo, cufte ili neke knedle, nesto?
ImaНема никакве потребе за јајетом.
Не иде ми каша уз кашу. Ако ћу га јести уз кромпир онда је то печени из рерне.Plus nikada ga ne jedemo uz paradajz sos
Volim uz pire
Mogla bih praviti sutra
Kakva kasa?Не иде ми каша уз кашу. Ако ћу га јести уз кромпир онда је то печени из рерне.
Пире кромпир и спанаћ су две каше.Kakva kasa?
Pa kasastiji je taj sos od cufti
Nikad nisam probao tu kombinaciju sto ne znaci da mi se ne bi svidjela.Msm jede svako i pravi kako hoce
Nego se nadovezah jer uvek imas iskljuciv stav sta se i kako pravi. A npr ja onako nikada ne bih ni pravila ni jela.
Kao i spanac i sos od paradajzaПире кромпир и спанаћ су две каше.
Па добро, нисам ни рекла да тако мора. Једном у пола године сликам јело и морам да се правдам.Msm jede svako i pravi kako hoce
Nego se nadovezah jer uvek imas iskljuciv stav sta se i kako pravi. A npr ja onako nikada ne bih ni pravila ni jela.
Ja se nadovezah na tvoj odgovorПа добро, нисам ни рекла да тако мора. Једном у пола године сликам јело и морам да се правдам.
Ок ок...Ja se nadovezah na tvoj odgovor
Ne ide jaje u spanac
Nema potrebe da se pravdaš , jer su ukusi razliciti..kada se pogleda slika..cufte u paradajz sosu i spanac svaki za sebe izgledaju ukusno i primamljivo ,Па добро, нисам ни рекла да тако мора. Једном у пола године сликам јело и морам да се правдам.
У Италији сам у једном експрес ресторану јела баш ту комбинацију и много ми се допало. Сипај мало кечапа преко спанаћа идући пут кад будеш правила, онако за пробу, па ћеш видети да и те како иде.Nema potrebe da se pravdaš , jer su ukusi razliciti..kada se pogleda slika..cufte u paradajz sosu i spanac svaki za sebe izgledaju ukusno i primamljivo ,
bar meni jer volim i jedno i drugo ali ne u kombinaciji..meni nekako ne ide spanac i cufte u sosu zajedno ..o tome se radi i teško da bih spojila ta dva jela
da znaš da hocu a pravicu spanac uskoro ( onaj zamrznuti )У Италији сам у једном експрес ресторану јела баш ту комбинацију и много ми се допало. Сипај мало кечапа преко спанаћа идући пут кад будеш правила, онако за пробу, па ћеш видети да и те како иде.
Isto.Ima
Meni je spanac u koji dodam jedno jaje za klasu bolji
овом недостаје тврдо скувано и сецкано које јајце, и бели лук.
како, убућкаш га док ври и буде као оне фронцле?
Ја стављам много белог лука, бацим на уље са кашичицом брашна и онда смуљам спанаћ и додајем млеко.овом недостаје тврдо скувано и сецкано које јајце, и бели лук.![]()